enbatoklu Merhaba, 30 gün +3 zamanındayım. Daha adet olmadım 3 gün geçti. Hamilemiyim? Evde test yapsam sonuca varabilir miyim?
Busrata33 enbatoklu gecikmenin 2.günü yaptım silik çıktı 10-15saniye sonra belirginleşti.Zaten biliyordum çünkü adetim hiç gecikmez adet döngüne eminden yap çıkar bnce
Summerwine enbatoklu ben gecikmenin 4.gununde çift çizgi görmüştüm sizde yaparsanız varsa silik bile olsa cikar
Grs0135 enbatoklu ben iki hanileliğimde de adetime 3 4 gün kala evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim. Test de en ucuz olan testler var ya 10 ₺ lik mi ne onlardandı. Sizin 3 gğn gecikmiş ise test ile mutlaka çıkar
PrensinAnnesi61 enbatoklu Erken değil ben adetime 2 gün kala ilk saniyelerde silik sonraki dakikalarda belirginleşen çizgi ile öğrenmiştim 🥰
enbatoklu Grs0135 Gece mide bulantısı oluyor bel ağrısıda mevcut normalmi sizce yarın deneyeceğim testi bakalım. sabirsizlanıyorum
alitalia enbatoklu evde testin varsa şimdi de yapabilirsin. Adetin gecikmiş zaten merak ettim ben de inşallah vardır 🌸