Binnur-cam Nmerven bende ablamın tavsiyesiyle duru granül sabun çamaşır tozu , yumuşatıcı olarakta unı baby aldım giydirmedik ama bakalım alerji yapmazsa devam ederim ..
Silaaa_2 Nmerven kesinlikle toz deterjanı tercih ettim çünkü daha sağlıklı yeni doğan olacağı için ciltleri cok hassas oluyor o yüzden bunları tercih ettim ve aldım gayette memnunum size de bunları tavsiye ederim granül toz sabun ve yumuğsatıcı
Lilyumfokimum Ben chicco aldım canım şimdilik memnunum ama sanırım bundan snra unibaby ile devam edicem herkes onu yazmış chicco da pahalı kaçıyor biraz.
Nmerven Binnur-cam yumuşatıcı önermiyorlar çok katkı maddesi oluyor 😕Bende bir hemşire olarak önermiyorum kızlar. Bebişlerin cildi çok hassas
Binnur-cam Nmerven çok azcık koyuyoruz zaten ya hafif kokutsun yumuşak olsun diye ama doğrudur koymadan denemek lazım bir gün sert olmuyosa çamaşırlar gerek yok teşekkürler bu arada
ipekmom_ Nmerven baby me alıp yıkadım memnunum bi sorun olmadı şuan, ama tabi bebiş doğduktan sonra kirli kıyafette denemek lazım 😀
Mervecet Ben baby me aldım. Genelde insanlar memnun kalmışlardı yorumlarda. Fiyat olarak da en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum.