Btlklnc Mimim bende o zamanlarda yaptım sımdı 35+3 üm sadece yatmak istiyorum temızlık yaprken bılee yeter artkkk yaaa dıyorum agırlasıyorsun
Rumiars Mimim ilkimde 32. Haftada hastane çantama kadar hazırlamıştım şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum 33te kıyafetlerini yıkadım utuledim yarın 34 oluyorum yarında hastane çantamı hazırlayacağım 🥰
Lilyumfokimum Bende 30. Haftadayım bugün yıkamaya başladım ağız mendilleri ve müslinlerden bence baya el oyalayıcı bişey vakitlice başlamak gerek.
ysmnprltn Mimim evet tüm kıyafetleri eşyaları yıkadıktan sonra hastane cantamı da hazırladım. Büyük kolaylık oluyor şu an 35.haftadayım hafiften sancılarım başladı bu zamana bıraksaydım çok zorlanırdım
esiaks Mimim Ben 28. Haftamda yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim. 30. Hafta da hastane çantası için eşyaları hurçlara yerleştirdim ama valize koymadım. 33+2 yim hurçları valize yerleştirdim. Hazır kıta bekliyoruz
CmreKsidar Mimim başla başla hiç bekleme ben 30 da başlayacaktım çevrem baskı yaptı erken erken diye sonra bir zorlandım bir zorlandım hemen başla ☺️
Mimim CmreKsidar tamamdır tarından itibaren parti parti başlıyoruz 1-2 haftaya biter inş o kadar şey 😅