Yesraan Meyvebicagi aynı senin gibiyim ahahah bir şekilde bu bebisler bizden cikicak öylede böylede bakalım bizi ne maceralar bekliyor daha birde bebek doğduktan sonra bütün iş orada başlıyor meme ver gazını al altını değiş gece kalk 2 saate bir emzir yada zaten ağlar 😂😂anne uyuma uyuma diye aşıymis sünnetiymis banyosuymus çöktüm şimdiden 😂🤲😂😂
Yesraan Eymencan47 bir ara doktor demişti incelme var diye nst girmiştim geçen hafta 20 30 arasi çıkıyordu nst sancı ama şu an geceleri kasıklarıma sancı vuruyor belimede aynı şekilde
Eymencan47 Yesraan kasılma şikayetim var dı şimdi geldim hastaneden 4 cm açıklığım vardı yatışı kabul etmedim suni sancı dan korkuyorum 😥😥
Lavantakokusu64 Yesraan İnşallah diyelim. Allah nasip ederse, ilk doğumumda normal olduğu için normal doğum ilerliyoruz. Yavrum pozisyonu almış kanalda tek ağrı sancı bekliyoruz
Yesraan Eymencan47 iyi yapmışsın canım bol bol çömelme hareketi yap sıcak duş al beline tut kasılma dediğin nasıl oluyor tarif edermisin.
busegv Yesraan başından beri görüyorum sizi, aynı günlerimiz. Bizimde normal görünüyor. Çok heyecanlı ve biraz korku da merakts sardı bakalım
Yesraan busegv ayyy canım hadi ikimizinde hakkında hayırlısı olsun kasılman varmı bel.agrin benim oluyor da🤲😔
Yesraan Lavantakokusu64 peki kanala indiğini nasıl anlıyorsun yani anladinmi benim tam alta doğru ara ara sızıntı gibi acı oluyor da
Eymencan47 Yesraan karnın top gibi toplanıyor sertleşiyor bir süre sonra gevşiyor uygulamada kasılma sayar var ordan takip edebilirsin süresini 😇
busegv Yesraan bel ağrım vardı 35 haftalıkken serumla geçti ama şuan hiç ağrım yok sadece bacak aram çok acıyor yürürken bile zorlanıyorum
Lavantakokusu64 Yesraan doktor söylüyor zaten de sen de kasıkların orda elini koydugun zaman başı olduğunu, asagi doğru (vajinaya dogru) baskı oluyor birde wc de taharetlenirken anlarsinizda(2. Gebeligim) ve tabikide karnin düştüğünde anlıyorsun
cauuv1 ysmnprltn hahaha çok güldüm bende öyle anladım hatta 14 ay lafınada takılmadım hafta olarak neden belirtmemis hesaplayamadım dedim beynim durmus 😂😂