anneolmakzoramagulusuyeter_ Sultan93 seda hanımı duymadım hiç orda çalıştım bir dönem yeni hi doktor mu acaba
Sultan93 anneolmakzoramagulusuyeter_ bilmiyorum ki yeni mi biz 2 kez görüştük haftaya tekrar gideceğim. Tesadüf eseri gittim çok sevimli sakin bilgili biri
anneolmakzoramagulusuyeter_ Sultan93 merak ettim açıkçası çalıştığım dönem harin beyde yoktu birazda tesadüf olmuştu. İnsAllah sağlıkla alırız kucağımıza esentepeye yakın mi oturuyorsunuz sizde
Sultan93 anneolmakzoramagulusuyeter_ yok görükle tarafında oturuyorum ama yıllardır Esentepeye giderim çok memnundum. Gebelik için de orası olsun istedim. İnşallah hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz
Nazugrak16 Nurlis doğru seçim 29+1 deyim bende oraya gidiyorum doğumda orda inşallah özelden farkı yok
Nurlis Nazugrak16 doktorum iyi olduğu için sevıyorun şehir hastanesini. Ama doğum süreci nasıl olacak aynı sempatiyi duyarmıyım bilmiyorum:)
Aecer Jelibon16 peki biz medicanada doğum yapacaklar olarak hemen toplaşıp devlete geçiyoruz teşekkür ederiz bilgilendirme için 😅😅
Edaa1234 aze16 Merhaba bizde ilk öğrendiğimizden beri Fatma Hanıma gidiyoruz çok tatlı bi kadın 36. Haftadayız şuan çok memnunum 🙏🏻🌸
aylasennn aze16 doktorla kurduğun bağa bağlı bu. Ben arkadaşlarımın gittiği çok revaçta olan bir doktora gittim orda. memnun kalmadım sonra Okan hocaya gittim ve memnunum. Ama diğer gittiğim doktordan arkadaşlarım da memnundu. Beklentinizle alakalı bu. Normal mi sezaryen mi düşünüyorsunuz? Bazı doktorlar çünkü illa sezaryen yapıyor napıp edip.
Mavi90 20+5 im, en başından beri Rukiye hanıma gidiyorum, doğumda öyle olacak. Çok memnunum kendisinden, Bursa Medical Parkta
elif233233 parasiempre kesinlikle oyle ama klinik aciyorlarmis hastaneden ayriliyorlarmis . 2 3 ay sonra gel acele etme korunma yollarini falan konusuruz dedi . Hic gideceginden bahsetmedi.
Betulsar cerosss İbrahim yaşaya gidiyorum ben kontrollerim için 300 lira ama durumunuz yoksa devlet hastanesinde kadin doğumda ebe odasında Rahime boyarı bulun eğitimlere katıldıktan sonra daha güzel ilgileniyorlar bende eğitim aldım hem bilinçlendim hemde randevu almakla uğraşmayıp direk kendisi randevu ala bilme inisiyatifine sahip hem hangi doktor daha iyi sizi bilgilendire bilir
Jelibon16 elif233233 merhaba bisey sorucam acıbadem de doğum yapmıştınız dimi? toplam tutarda 52bin gibi ödeme yapmıştınız,bize söylenen normal doğum 27bin sezeryan 30bin sizin neden bu kadar tuttu?
elif233233 Jelibon16 dikkat edin cikista fazla tutar demesinler . Sunulan butun hizmetlerin parasini sizden alıyorlar