Neslihan7153 Kızlar 2. Doğumum ilkinde kışın doğurdum üstümden usudugum için elbise vardı çıkaramadım soğuktan dogumhanede bu sefer yazın temmuzda olacak yazın doğum yapanlar ne giydiniz doğum için ya
Feride9923 Neslihan7153 2bebyimi kis ayinda dogurdum hastan cok sicakdi incecik kiyafet giydirdilee bana
YagmurAnnesi Neslihan7153 benim 2 doğumumda da önlük verdiler önlük giydim. Biri Temmuzda diğeri Mayıstaydı.
Halimbey Neslihan7153 dogum anında önlük giydim sonra pijama takımı giydim. Ağustostu doğumum hiç üşümemiştim
Neslihan7153 Dilsay gebelik eğitiminde elbise etek olsun üstünüzde demişti bende elbise ile gitmiştim
Feride9923 Ocak ayinda dogum oldu ben cok sicaklik geliyordum dogum aninda hastane kendi kiyafet verdi dogandna sonra pijama giydim ben dogum aninda sicaklik geloyor terliyorum
Elif-Turan5036 Neslihan7153 ince bir önlük veriyorlar ben aralıkta doğdum ona rağmen ince bir önlük giydim başka birşey yoktu üzerimde zaten üşüme olmuyor tam tersi ter basıyor insanı
Feride9923 Elif-Turan5036 evet ya doktoruma diyordum bedenime soguk su serpin yaniyorum terliyorum sicaklik geliyordu heyecandan dogum aninda hep susuyordum 2 3 litre su icdim yaniyordim kiwin ortasinda
Ozlemiskndr Neslihan7153 önlük giydim ikisindede valla hiçbişey yoktu başka biri kara kışta biri mayısta doğdu🙈
poyrazin_annesi28 Neslihan7153 Bizim burda önlük vermiyorlar diye biliyorum. Ama ben yanımda penye elbise goturucem sürekli kontrol olucagi için alttan böylesi mantıklı geldi
Neslihan7153 poyrazin_annesi28 aynen benimde vermediler ilk doğumda zaten demişlerdi elbise.yada etek olsun altınızda ama bu sefer başka şehirde doğum yapacam ve doğuma yakın gidicem taşınıyoruz doğuma yakın o zmn bende bir elbise ayarlayim kendime önlük vermezlerse orda da her ihtimale karşı
Elif-Turan5036 Feride9923 valla ıkınmaktan ve bağırmaktan dilim damağım kurudu ve terledim su kaybettim bu yüzden doğumdan çıkınca hemen su istedim sadece insanın içi yanıyorr😄
Neslihan7153 Feride9923 aaa bende hep öyle duydum doğum yapmadan önce ama ben yapınca aşırı üşüdüm bana çıkaracak misin dediler.ustun batmasın başka bişe giyecek misin dediler.elbisem kalındı die çıkaramadım usumekten bana da sanirim heyecandan sıtma tuttu birde doğumhane öyle aşırı sıcak değildi
Feride9923 Elif-Turan5036 dogum aninda su iciyorum ben 🤣🤣 ilik su getiryordular dedim soguk getirin oluyorum ben
Elif-Turan5036 Feride9923 soğuk vermiyorlar ama maalesef bebeğe sütten geçer diye 😄 bizi düşünen yok ki hep bebek hep bebek 😄
Zeynepz Neslihan7153 eylülün sonuydu havalar normaldi yani hastane önlük gibi bi Şey veriyo onu giydim yani incecik bi şey üşümüştüm ama hatırlıyorum zaten her yeri açık 😂