Beybiacar Arkadaşlar 28 aylık kızım var uyku düzeni bir türlü düzene girmedi bazen çok iyi gidiyoruz bazende bir hastalık bir misafir bu düzenin yok olmasına yetiyor bu şurubu kullanan var mı lütfen varsa yazabilir mi
Ceylane Beybiacar ben kullandım. Geç saatlere kadar uyumazdi nette görüp almıştım eczaneye sordum sıkıntı olmaz dedi verdim fakat kızıma çokta etki etmedi. Etkisini gören varmış fakat kızıma fayda etmedi bende bıraktım kendi kendine bi şekilde düzene oturdu
Selenuyar Beybiacar 2 gün oldu bende başlayalı kullanmadan önce 10-15 kez uyanıyorsa şuan 10 kez uyanıyor
cokkasmabeabi Beybiacar ya ben kullandım ama ilk gün çok etkili sonraki günler etkisi azalıyor. Bu yüzden her gün değil geç yatacağı vakitler verdim
Beybiacar Mihsu bebeğiniz kaç aylıktı ve ne kadar ölçek veriyordunuz en önemlisi uyku saati gelince kendi kendine uyuyor mu🙈
Beybiacar Ceylane bende ondan korkuyorum benim kızım inatçı ya onada yaramazsa diye ikinciye hamileyim bari bu düzene girsin de ikinci bebeğe zaten yine uykular haram olacak en azından bi tanesiyle uğraşırım
Beybiacar Selenuyar benim kızımın sorunu geç saatlere kadar uyumaması eğer etki ederse bende kullanmak istiyorum
Selenuyar Beybiacar offf aynı kaderi yaşıyoruz bende hamileyim oğlumun gece uykusu hiç yok saat başı kalkıyor sürekli sallıyorum
Beybiacar Selenuyar bizde eşimden kaynaklı geç uyuyor o oyun bilgisayarıyla falan ilgileniyor çocukta babasını istiyor tabi ben sürekli uyutmaya çalışıyorum ama o sürekli babasını istiyor uykuya karşı çıkıyor
Selenuyar Beybiacar uykuya dalmada yardımcı oluyor uyutmadan yarım saat önce 25 damla verip bi deneyin isterseniz benim ki gece çok fazla uyanıyor o yüzden kullanıyorum
Beybiacar Selenuyar hemen sipariş vereceğim en azından denemiş olurum çok sağolun bilgilendirmeniz için
ikicicek Beybiacar doktorlar uyku yapan damlaları önermiyorlar benim oğlumda öğlen uykusunu bıraktıktan sonra daha güzel uyumaya başladı hem daha erken uyuyo hem de gece uyanması çok azaldı öğlen uykusu gece uykusundan daha önemsizmiş bizzat doktordan duydum
Beybiacar ikicicek ah keşke öğlen uykusuda uyusa o bile yok ben böyle bir bebeği ilk defa görüyorum 😅öğlen uykusu yok gece geç yatıyor sabahta ben dürtmesem saat 12 gibi uyanıyor
Beybiacar ikicicek kıyamıyorum ki gece uyumadı barı uykusunu alsın diyorum zaten taşla vursam erken uyanmaz
ikicicek Beybiacar olurmu canım o çocuk uykusunu alıyo bide damla verip daha fazla uyutursan beyni uyuşur artık 2 gün 9 da uyandırsan 3. gün kendi uyanır zaten ayrıca 12 ye kadar aç uyuyo o da zararlı
Beybiacar ikicicek aslında damlayı akşam saat 9 da verip uyumasını sağlamak istiyorum zaten gece uykusunu erken saatte alırsa sabahta erken uyanır şimdi ise saat 2-3 gibi uyuyor sabahta 11 gibi uyanıyor