Kiwi12 Ilksen00_ karnımdakinin ismi efnan olacak Allah’ın izniyle oğlumun ismide çınar. Eymen. İlk kızımın ismide nisanur
berceste5155 Ilksen00_ geçen gün şarkısını dinlerken düşündüm gözümün önünde zarif bir bayan canlandı sonsuza kadar bebek kalmayacak hayatının çoğunu yetişkin olarak geçirecek.
1mucize Ilksen00_ Hep hayalimdi oğlum olursa Semih olsun kızım olursa Asya koyarım diye kızımız olucak hayırlısıyla ama Asya ismini koyamıyoruz ordaki ailevi durumlar karışık biraz o yüzden Çok isim değiştirdik ama bu olsun diyemedik daha.
lilamor___ @Ilksen00_ Bence gayet güzel bu senenin bariz belli başlı bir kaç ismi var herkes aynı şeyi koyuyor
Badenbamqmq Ilksen00_ bencede ya herkes aynı isimleri koyuyor artık çok sıradanlaştı isimler ben çok zorlanıyorum bulmakta sizde nasıl durumlar
ezgi95demir eskiden isimler daha güzeldi bence😁 simdi hepsi kulaga ayni geliyor. Burcu, Simge, Ezgi, Özge, Firuze ne kadar güzel isimler halbuki
Shura Ilksen00_ guzel bir isim ancak yazilisi cok zahmetli kodlamasi gerekebilir ben onlara cok dikkat ediyorum avrupada yasiyoruz soylenisi yazilisi cocuga zorluk cikartmayacak isimler arasinda secim yapmak zorunda kaldim
Kubraakgun Ilksen00_ Yani güzel aslında ama biraz zor telaffuzu siz istiyorsaniz koyun kimseye bakmayın. Benim kizimin adi saliha dedesi koydu ben asel istiyordum ama kısmet simdi oglum olacak cok sevdigim ismi koyuyorum cok sükür yusufali 🩵
nilsmomy Ilksen00_ instagramda bir influencer var sevda onunda eşi firuze istiyormuş yoksa sen o musun hdhfnfng