Elvancn 2 tane alt üst takım aldım gecelik alsam mı acaba sezeryan olursam gerek olur mu aldığım alt üst takımlar bol geniş aldım kararsız kaldım gecelikte alsam mı acaba diye gerek olur mu sezeryan doğum şart mı gecelik almak kızlar
Halimbey Elvancn sezeryan olacağım gecelik almadım pijama takımı aldım. Gerek duyarmiyim bilmiyorum ama sanmıyorum da ilk doğumum normal doğumdu gecelik de almıştım hiç giymemiştim ondan bunda almadım son ana kadar normal ilerledik diye sezeryan olunca yine almadım alt üst takımın biri bol baya
Tatli2 Nnanaa doğum sonrası sonda takılı olmuyor mu. Ben de sezaryen olacagım için gecelik al mutlaka dedıler
Nnanaa Elvancn dikişlere gelir diye çekiniyorsanız zaten depen vardı ve dediğiniz gibi pijamam boldu ta karnımda duruyordu lastikli kısmı hiç rahatsızlık duymadım. Benim hayal ettiğimden kolay geçti sonrası 2 3 güne toparladım. İlk yürüyüşümde kolaydı. Umarım sizinde öyle geçer 🌸
Elvancn Nnanaa benim de picamam birini hamilelik olarak aldım beli ayarlanabilir lastikli diğeri bol ta karnıma kadar geliyor beli ayarlanabilir lastikli ihsallah benimde kolay geçer normal istiyorum ama nasıl gelmek ister rabbim bilir hayirlisyla sağlıkla gelsin 🙏🌸
Ezgifatma2010 Daha önce sezeryan oldum alt üst lohusa takımı aldım gayette rahat ettim şimdi de lohusa takımı aldım
yaseminnnk Elvancn ben pijama takımı giyerim dedim hep normal hayatta bile gecelikten rahatsız olurdum ama yanıma almıştım. Normal doğurduğum halde gecelik giydim lavabo giyinme vs çok daha kolay oldu.
Habibee1 Elvancn gecelik kullanmadım alt üst takımlar daha kullanışlı gecelik rahatsz diye duydum kullananlardan
Elvancn Habibee1 alt üst takım bol karnıma cekebilirim rahat olur mu kullanimi geçelim gerek yok mu diyorsunuz
Esrahmet Elvancn aslında dar de değildi bilmiyorum belki o zaman canımın tatliligindan da acımış olabilir😁😁
2_bebeanasi5 Canım al bence belli olmaz belki kanaman olur bulaşır belki başka bir şey olur yani hastane çantama koyduğum havlu bile o an işime yaradı
meleklerin_annesii Elvancn bende sezeryan oldum inan ki pijamalar daha rahat , dikişten oturup kalkarken gecelikle rahat demeyebilirsin , 2 takım alsan yeterli olur