Zagrozunannesi Zgstgl ben toplam 28 kilo almıştım ama ödemim çoktu Doğumdan sonrayı bılmıyorum ama 5. Gun saglıkocagına gittiğimde yaklaşık 15 kilom gitmişti 3 buçuk aylık oglum 21 kilom gitti cok şükür gerisi de kaldı 🤣
Sinmn Zgstgl ilk doğumumda 4 kilo gitmişti.. 3,5 kilosu bebekti zaten 🙈 uzun bir süre de gitmedi.. üç ay önce ikinci doğumumu yaptım, başta 6 kilo gitti, kırkım çıkmadan kalan 6 kilo da gitti 😍😍
Esa 6.5 kilo gitmişti ertesi gün 1 kilo daha gitmişti 1 ay sonra 5 kilo fazlam kalmıştı onuda zamanla verdim sonra fazla kilom olmamasına rağmen biraz göbek kalmıştı ama o da zamanla gitti 8 ay oldu doğum yapalı 18 kilo almıştım doğumdan hemen sonrada korse taktım
Sinmn Lina3 hayır tam ifade edememişim.. ilk doğumumda 10 kilonun 4 ü gitti, gerisi uzun süre gitmedi.. ikinci doğumda 12 kilonun 6 sı hemen gitti, kalanı kırkım çıkmadan gitti..
Lina3 12 kilo almistim kizimdayken dogumda 5 kilom kadar gitmistk 6 ay icinde falanda birmal kiloma donmustum simdi 11 +3 haftalik ikinciye hamileyim bakalim kac kilo alacagim
Sinmn Lina3 yok canıım nerde o kadar az kilo almak ☺️ Bebişler sağlıklı olsun da kilo veriliyor nasılsa