Tanembebek5 28+1 im kızlar 1 hafta da önden gidiypr dedi doktor bugün yürürken böyle hissettim sanki genişliyor yırtılıyor gibi yanma değişik bir sey acaba bebek mi kasıyor 🤔
Tubaut Tanembebek5 28 haftalık hamileyim benimde oluyor özellikle hareket edince aniden bi acıyor göbek deliğim
kimsiniz Tanembebek5 aynisi dun bana oldu ben drama quenn agladim jeoxmsdokdod annem sonra dedi elini ya da ayagini dayamistir dedi
Liliales Tanembebek5 benim göbek deliğim değil ama sol üst kısmı acıyor bazı günler. Annem bebek poposunu oraya dayıyordur ondandır dedi. Aşırı bir ağrı değil ama o yüzden çok önemsemedim. Daha çok yorulduğım günler oluyor gibi
Tanembebek5 Tubaut aynen öyle canım ben de ilk defa bu kadar net hissettim yürürken göbek deliğine baktım hatta gelince acaba çatlak mı oluyor vs diye
HaA Tanembebek5 bende 28 haftalığım 2 haftaya yakın önde gidiyor gelişimi ama inanılmaz kasılma hissediyorum 3-4 gündür normal mi acaba diye merak ettim
Tanembebek5 HaA bebek büyüdükçe karında yer açıyor kendine normaldir diye düşünüyorum kuzum randevunda bir danış doktoruna. Benim 2 hafta var daha 30 da gidicem
91mer Doktora sorabilen uok galiba Ben yatın doktora gidixem Çarşamba’da perinatoloji gidixem Bakalım ne derler
Tanembebek5 Liliales evet kuzu anlık oldu zaten böyle ilk defa oldu normal demek ki büyükçe bir yerleri geliyor oraya