moooms Kızlar dün çok ayakta kaldım ondan da olabilir ama geçmeyen bir bel ağrım var sağa sola yatıyorum 5 dk sonra pozisyon değiştirmem gerekiyor zor hareket ediyorum benimle aynı durumu yaşayan var mı varsa ne iyi gelir tavsiyesi olan var mı
aygunes24 moooms aynı durumdayım bacım 1 saat ayakta kalayım Allah seni inandırsın belim tutulmuyor resmen kireç bağlıyor kalkamiyorum yattığım yerden o yüzden mümkün mertebe çok ayakta kalmamaya çalış ve sürekli sağa sola dön diğer türlü beline ağırlık vermiş olursun yatarken o daha da ağrıtır
Esenturgay moooms allahım şuan ölüyorum sırt ağrısından sıcak su torbası ile yaşıyorum .. böyle bir şey olamaz
Silaaa_2 moooms bende aynı şekildeyim bende bel agrisi çok oluyor birde bacağında uyuşma olup bacak ağrısı yaşayan var mı gece huzursuz olup hareket ediyorum ama ne fayda 😔
moooms aygunes24 valla napvaz böyle süreklide yatamayız ki illa işler oluyor ama dediğiniz gibii bir saat kalsam ayakta aynı durumu yaşıyorum🥺
Esenturgay moooms canım bende ki Ağrı kaburgama doğru bıcak saplanma ağrısı ne yaparsam yapayım olmuyor beni mahvetti
Emine52_34 Esenturgay bende de var tarif ettiğiniz agri 21 hafta lik hamileyim siz kaç haftaliksiniz peki
moooms Esenturgay benimde aynı bütün organlarım kitleniyor sanki acaba haftanız kaç bu haftalara özgü mü
Hamilelikbekliyorum Benimde aynı şekilde 21 ve 22 haftamda aşırı bel ağrısı oluyordu özellikle gece yatamıyordum.Sonra her gün bir kase yoğurt yedim bana baya faydası oldu.Yarın nasipse 24 haftalık olacağız.Hamd olsun ağrım kesildi diyebilirim.Sütte içiyorum bu arada.
meryem_06x Kızlar 23 deyim ama hareketlerde baya azalma sadece elleyince kalp atışı gibi yaşayan var mı
moooms meryem_06x benimde öyle neden öyle oldu bilmiyorum düz yattığımda aşırı tepki verirdi. Şuan sadece 1 kere neden öyle oldu korkuyorum🥺🥺