trr4457 Az önce tuvalete gidecektim o sırada büyük tuvaletim vardı fakat bianda daha tuvalete gidemeden şarıl şarıl birşeyler indi idrar mı kaçırdım yoksa suyum mu geldi bunu anlayamadım
Aaaysee trr4457 idrarın bi kokusu oluyor su kokusuz oluyor sanırım yani buradakiler öyle yazıyordu oradan ayırt edebilirsiniz
Zykbrkty trr4457 büyük ihtimslle suyunuzdır tutamadıysanız kendiliğindem aktıysa o su oluyor bence bi acile gidip muayene oolun su önsmli
1anne2bebek__ trr4457 doktorum su ne idrar gibi ne de normal su gibi kokar demişti. Bence gidin hastaneye içiniz rahat olsun
littlemiracle_ trr4457 eğer kendiliğinden aktı ve tutamadıysanız sudur benim öyle olmuştu şarıl şarıl akıp iniyor bide kokusuz oluyor
Bet1 trr4457 şu idrardsn da fazla oluyor ve mutlaka devamı gelir. İdrardan berrak ve kokusuz olur. Ve çok emin değilseniz mutlaka doktora gidin. Tutamadiysan geldiğinde şudur derim. Suyu gelmiş biri olarak söyleyebilirim ki su baya belli oluyor geldiği
teachermom8 Suyun gelmesi çok başka ya insan kesinlikle anlıyor Benim sızıntı şeklindeydi ama ona rağmen o akış asla tutamıyosun 🥹 ben ilk su gelmesinden 12 saat sonra doğurdum bir de. Su gelmesi en önemlisi hemen doktora söylemeniz gerek
_gulumm trr4457 bebeğin suyuysa eğer tutamazsıniz zaten . İki sene önce benim de 24. Haftadan itibaren suyum gelmeye başladı idrar kaçırır gibi. 28. Haftada da tamamen gelince doğum yaptım . Sizi korkutmak istemem ama bı doktora gorunseniz iyi olur. İnşallah suyunuz değildir bu arada kaç haftalıksiniz