MaviK minikmucizem__ vajinal yoldan alıyorum bulantıya etki etmedi ama ben ne zaman alsam bi uyku ve halsizlik oluyor.
Aysegul17 minikmucizem__ ben fitil olarak kullanamadım ağızdan aldım sarhoş gibiydim çenem falan uyuşuyodu uyuyodum sürekli
minikmucizem__ Ben agızdan kullanıyorum 2 gündür bişey yoktu ama bugün basım dönüyo çok kafamı tasıyamıyorum. Bayılcak gıbı oldum kollarım falan halsızleştı . İlaçtan heralde dıye düşündüm
Zeynep1080 minikmucizem__ bende sizin gibi aynı olunca doktorum vajinadan al dedi , daha etkiliymiş hemde o belirtileri yaşamadım
Ftm128 Ağızdan aldığımda çok etkilendim halsizlik uyku vs yapıyor ama doktorum vajinadan alman daha etkili olur dedi o şekilde aldığımdan beri bir etkisini hissetmiyorum
minikmucizem__ Ftm128 ya bana vajinadan demedı agızdanda demedı eczanecıde biley demediyse agızdan olduğu içindir dedi
Arzum_aktn0 minikmucizem__ bende alkol kullanmışım gibi bir etki bırakıyordu 🫠 kafam güzel oluyordu resmen😅😂
funnymummy minikmucizem__ 6.haftada başladım 21 haftadayım 🙈daha da devam edicez şaka bir yana vajinal almayı sor bir doktora bende bir yan etkisi olmadı öyle
Ftm128 minikmucizem__ bence vajinadan alın diğer türlü yan etkilerini hissedersiniz hem vajinadan daha iyiymiş vajinaya yerleştirilen iyi koymak lazım sadece bazen tam içeri girmeyip iç çamaşıra geçebiliyor 🙄
Aysegul17 minikmucizem__ bi kaç gün böyle devam edince bıraktım ben kanama şeklinde değildi zaten minicik bi leke oluyodu sadece silince oda bi kaç defa oldu o yüzden devam etmedim
Sehrazatt minikmucizem__ ben ağız yoluyla kullanıyorum bende ilk kullandığım zamanlar baş dönmesi hariç bir şey yapmadı çok şükür