Vehim Merhaba en büyük kızım 10 yaşında. Haziran da 11 olacak. Kollarındaki kılların kaşındırdığını söyledi. Çakmakla hafif yakayım dedim ama kolunu yakarım diye korktum. İnce makasla biraz kestim. Sizce tüy dökücü krem alıp temizlesem bir sorun olur mu? Ben hiç kullanmadım tüy dökücü krem, sonrasında nasıl çıkıyor tüyler. Yaşı için erken mi acaba? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Mihrimahvuslat Vehim acaba arkadaşları mı bişey dedi onlardan etkilenmiş olabilir mi konuştunuz mu hiç kızınızla?
MaviK Vehim yaşı için erken canım jiletten bir farkı yok ben lisedeyken arkadaşımda görüp bacaklarıma uyguladım pişman oldum jilet vurmuş gibi çıkardı ve iğrenç kokuyor. Aşırı bir tüylenme varsa doktora bir götürün belki hormonsal bir durumdur ve rahatsız ediyordur. Harici çözümü nasıl olur bilmiyorum, bilen anneler yardımcı olur ☺️
Gamzesiratas Vehim Canım valla doğru söylüyordur herkeste olmayabilir ama bende öyleydim hala öyleyim çıktığı zaman kaşınıyor hemen temizleniyorum bence sende yavaş yavaş başlamalısın genç kız olmaya başladı artık
3kuzuAnnesiyim Kımamıorum yanlış anlama brnımde kızlarım var sımdı ki cocuklar gerckten cok bılmiş. Ben o yasta kolumu bırak baska yerdekı kıllarımın bıle farkında dgldım😀 acaba cok mu kıllı bir cocuk arkadasları mı birsey dedi
Tuche89 3kuzuAnnesiyim Resmen kahkaha attım 😂😂😂😂😂😂 Allah ta sizi güldürsün 🤣🤣🤣🤣.Dediğinizi düşündüm de bende o yaşta kıl falan hiç aklıma bike gelmezdi. Sokakta oynamaktan nereye aklımıza kıl gelsin
Vehim 3kuzuAnnesiyim bana göre tüylü biraz ben de farkındayım. Okulda bir şey diyorlardır diye düşündüm ben de
Vehim Mihrimahvuslat öyle olsa bana söyler kendisi aslında. Çünkü kaşları için uyarmıştım daha önce görüntü rahatsız ederse sen kendin dokunma sakın bana söyle ben alırım diye.
Sahnedekimadam Jiletle aynı mantık canım tüyler kıl gibi dik dik çıkmaya başlar , gerçekten kaşınıyor mu yoksa görüntüsü mü rahatsız etti acaba , öyleyse sarartıcı kullanılabilir.. sağlık açısından zararı var mı bilmiyorum
dexter canım sarartmayı deneyebilirsin almak için çok çok erken. ama yaşı da aşırı küçük bunun için. yani konuşmanda fayda var ya sosyal medyada falan buna dair videolar görmüştür ya da arkadaşları dalga geçmiştir. ikinci seçenekse zaten bir şey yapınca da dalga geçerler. akran zorbalığı ilkokula kadar indi maalesef
Vehim dexter yok onun huyu öyle aynı sebeple külotlu çorap giymeyi de sevmez hiç. Yünlü kazak ve bazı kumaşları da hiç giyemiyor. Görüntüden çok kaşıntıdan şikayetçi
3kuzuAnnesiyim Tuche89 kasımı bile 21 yasında aldırdım oda her aldırmamda babamdan saklanırdım😀 35 yasındayım bizim zmnımızda suslenmek için en az bir 20 yı asmak gerekiodu ben 25 ten sonra anca kendime geldim
3kuzuAnnesiyim Vehim kesin diolar. Benımde kız kardesımin bıyıklarına laf demişlerdi 6. Sınıfta almaya basladık kızı rencıde etmesınler dıye
cokkasmabeabi Vehim okulda diyorlardır kesin bana 1 2.siniftan beri zorbalık yapıyorlardi yazın bile uzun kolla geziyordum çok kötü bi durum
berceste5155 Vehim tüy dökücü kremler sertleştiriyor canım belki de görüntüsünden rahatsız olduğu için öyle diyordur konuşmaya çalış belki tüy sarartıcıyla falan halledebilirsin
Bfmom Vehim markadan markaya farkediyormu bilmiyorum. küçükken ilk kullandığım tüy dökücü kremdi genital bölgeme. Aşırı yayıldı ve çok fazla çıktı. Bilmiyorum kullanmasamda böyle olurmuydu. Kol bir de riskli yani çok kötü de görünebilir. Ağda en iyisi bence.
Vehim Bfmom öyleymiş iyi ki sormuşum. Küçük olduğu için canını yakmaz dedim ama iyi ki bir durup düşünmüşüm
Ledeyna21 3kuzuAnnesiyim benimde annem çok karşıydı çok şükür çok kıllı değildik nişanımda bıyığımı aldım kaşımı 29 yaşındayım hala dokunmadım kollarımı hiç almadım bacaklarımı lise sonda ablam sayesinde lazerle aldım 6 kız kardeşiz bu arada ☺️Ama ablam sağolsun hep metal dokundurma tüylerine derdi eldiven kullandım hep hiç çoğalmadı