2Meyve- Kızlar 36+1 olucam 12 den sonra . İkinci gebeliğim ilki 32 haftalık erken doğum oldu ve karın düşmesi vs bilmiyorum bunda bu kadar haftaya geldim ve sizlere sormek istiyorum düşmüş mü assagiya karnım yoksa daha düşmemiş mi 😊
Busooo 2Meyve- canım Google dan bakıyım dedim düşmüş karın nasıl oluyor görsellerde senin fotoğrafın da çıktı normal mi bu
2Meyve- Busooo ay bilmiyorum Vallaha ya 😊 doğum yaklaştıkça karın alta düşer bunu biliyorum ama ilkinde erken doğum olduğu için yaşayamadım ama.bunda bu kadar haftaya geldim artık düşsün 😊
pembiktavsan siyahinciii ben de 37+1 oldum daha birkaç gün önce bacak bacak üstüne atabiliyordum şu an atamadığımı fark ettim göbeğim düşmüş gibi hissediyorum ama bilmiyorum da 🥲😅
Setny 2Meyve- ay ne güzel bende aynı durumu yaşadım 32 haftalık erken doğum yaptım ilkini 2.gebeliğim şuan bende 35 haftalığım ilerleye ilerleye geldik çok şükür bu zamana kadar hep bi korkuydu acaba 2.de erken doğacak mı diye bende bu durumu yaşamadım şurada bekleyim
2Meyve- Setny vallaha bende şimdi diyorum bu seferde erken değilde son raddeye kadar bekletecek gibi his var 😁
Eda06 2Meyve- bunu en iyi sen anlarsın canım. Bebek aşşada oluyor biraz nefes alıp vermen rahatlıyor.