Hazal89 Firdevs53 Akıntı oluyor hamileligimin başından beri ama koku hiç olmadı bir idrar tahlili yaptırın isterseniz koku enfeksiyondan dolayı olabilir
Esray435 Enfeksiyon olabilir canım bendede öyle olmustı doktoruma söyledim fitil ve krem verdi şimdi geçti çok şükür
Hafizeipek Derya341986 senin enfeksiyonun hiç geçmiyor anladığım kadarıyla acaba eşinden kaynaklı olabilir mi ? 🤔
Guulseeen Firdevs53 bendede oluyor hatta 29. Haftalarda falan daha da çoğaldı korkup doktora sormustm oda koku kasıntı yanma olmadığı surece sıkıntı yok demıstı.. koku varsa doktorunuza danısın ıdrar testı yapıyolar enfeksıyona karsı varsa tedavı olursunuz..
busraerdi Firdevs53 bende 36 haftalığım en baştan beri var . kaşıntıda var bende mafoldum resmen 3 fitili verdi doktor dayanılacak gibi değil
Handevarolll Bende çok oluyo hatta lovaboya çıkarken yanma hissi oluyo enfeksiyon olabilir diye düşünüyorum
Hayalvemasal00 Firdevs53 bendede beyaz sarımsı geliyor. Ama hic koku yok. Seninki emfeksiyon olabilir kokuyosa. Bi dr gorun canim