Ebruaydinn Arada ki zarı başta görmemişler o sebeple tek yumurta olarak kaydedilmişti fakat 22 de çift dendi zar görüldüğü için yani birbirlerine benzeme olasılıkları yüzdesi düştü mü başına gelen var mı bu şekil?
Ebruaydinn Miniktirtil evet doktorlar kafamı karıştırdı ama çift yumurta ikizi diyerek ve benzeme veya benzememe olasılıkları var dedi bildiğim kadarı ile tek yumurta ikizleri aynı oluyor o sebeple danışmak istedim sizlere 🥲 Agg0207
Miniktirtil Canım kese ve zar ayrı şeyler iki keseyse çift yumurtadir fakat tek kese olupta zar varsa tek yumurtada olabilir keza benim bebeklerim tek fakat onları ayıran bir zar vardı.
Miniktirtil Ebruaydinn valla canım benimkiler tek ama maalesef tıpatıp aynı degiller tabiki benziyorlar ama sanıldığı kadar da değil. O yüzden kafana takma tek olup benzemeyip çift olup benzeyedebilirler. Sağlıklı olsunlar yeter 🥰
ikizprensesannesi @Miniktirtil Ben de tek yumurta ikizlerime gebeyim 🥹 Heyecan korku mutluluk hepsi bir arada sizin nasıl geçti acaba sanırım bu monokoryonik gebelikmiş ve kendi içinde de amniyon sıvısı ayrı veya bir olarak ayrılıyormuş sizinki hangisiydi acaba bir de kaçıncı hafta oldu doğumunuz🌸
Miniktirtil ikizprensesannesi hayırli olsun canım sağlıkla dünyaya gelsinler insallah 🤲 mono-di’ydim ben yani evet monokaryonik diamniyotik tek kese fakat arayi ayıran bir zar vardı. Çok korkmuştum çünkü doktorlar tek yumurta ikizi diye daha çok korkutuyorlardi beni. Fakat endişeye gerek yok Rabbım ol der ve olur 🤲🥰 benim 33. Haftada sancilarim basladi fakat saolsun doktorum durdurdu yakın gozetimdeydim. Fakat daha fazla dayanamadık biz tek kordon olunca beslenme sıkıntıya giriyor diye doktorum 36+1 de aldı bebisleri 🥰
ikizprensesannesi @Miniktirtil Çok sağoll aminnn🤲🏻🥹 sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşaallah senin yavrularında🌸😍 İnşaallah bizim içinde kolay olur dualarınızı eksik etmeyin ben henüz bilmiyorum zar olup olmadığını inşaallah hayırlısı olsun herşeyin sağlıkla gelsinler🤲🏻
Miniktirtil ikizprensesannesi amin inşallah canım 🥰 gebeliğini olabildiğince endisesiz geçirmeye calis sen ne kadar sakin olup güzel olumlu bakarsan evren sana öyle dönüyor. Dualarım seninle inşallah güzel doğum hikayeni okumakta nasip olsun bizlere 🥰