yagmur_3566 Kızlar hamile olduğumdan beri yüzümü sivilceler bastı biri geçmeden biri çıkıyor önerisi olan var mı
umena yagmur_3566 benimde öyle son dönem iyice arttı tek umudum doğurunca geçmesi ama yüzümde bitiriyor boynumda başlıyor anlamadım
Gizem2325 yagmur_3566 haftada 2 Seda altın kil maskesi kullanıyorum cildim bayağı düzeldi tavsiye ederim
nurr0101 yagmur_3566 Bir süre sonra geçiyor canım. Benim de ilk 3 ay sürekli çıktıydı suratım mahvolmuştu şimdi çok şükür bir tane bile yok
Zeyneparsln yagmur_3566 4. Ayımda başladı 2 aydır devam ediyor yüzüm sırtımın her yeri boynum göğsüm küçük küçük Pıtır Pıtır dolu hiç birşey iyi gelmiyor asitli krem kullanıyorum bir aydır hiçbir şeye faydası yok tek dileğim doğumdan sonra geçmesi off
Busertas yagmur_3566 benim de baya arttı hep iltihaplı çıkıyor . Doktorum hormonal bir durum olduğunu söyledi krem vs de vermiyorlar zaten yıkama nemlendirme . Azelaik asit kullanılabilir gebelikte sadece doktorum yazmıştı
Gizem2325 yagmur_3566 kendi sayfaları var the touch Seda altın diye veya trendyola Seda altın kil maskesi yazarsanız da çıkar