Yasemmmm Gizem_cetinbas evet cunku digerinde butun ilgiyi verebiliyordum bu sefer ilk cocuk haka kucuk oluyor umarim atlatiriz
Patito__ Yasemmmm benim cevremdekiler gebelde hep ilke haksizlikmi oldu erkenmiydi falan filan diye dusundu sonra alisildi tbi
Yasemmmm Didoun Ben de pozitif olmaya devam diyorum :) insan bazen kafasindaki dusuncelere basip kapatmak istiyor
Didoun Yasemmmm aynen. Hamilelik hormonları ve annelik çatışıyor sürekli. Bir gün ikinci bebeğim oluyor die seviniyorum başka gün ahh yetemem die ağlıyorum. Keşke kötü düşünceleri edebilsek gerçekten 😅
elif233233 Yasemmmm 10 aylikken kizim ogrendim gebeligimi ilk baslarda bende oyle hissettim simdi dogurdum iyi ki olmus diyorum .caninizi hic sikmayin saglikla kucağınıza alırsınız inşallah.
catlover1 Yasemmmm benimde bebeğim 18 aylık ve ben 4 aylık hamileyim ilk duyduğumda ne kadar çok ağladım çocuğuma haksızlık yapiyorum diye sonra çevredekiler de ve özellikle çocuk doktorumuz aksine çok iyi geleceğini hem arkadaş olacaklarını hemde gelişimi açısından çok iyi olacağını söyledi şuan bu şekilde olduğu için cok mutluyum
Dilaraplt Yasemmmm kızım 21 aylik ve 8 aylik hamisim bende başta öyle düşünüyordum hala içime su serpilmiş değil çünkü kızım çok huysuz bakalım bebeği veren rabbim kolaylığınıda verir inşallah 🙏😇
Annecim58 Yasemmmm oğlum 3.5 yaş diyecek doğuma da 2 ay var yanlız büyüsün tek çocuk kalsın istemedik ama biraz daha erken olabilirmis diyorum şimdi aradaki yaş farkı çok uzamadan
Gamze-gmz Yasemmmm 16 aylik kizim var 4 aylik hamileyim. isteyerek oldu ikiside. yaslari yakin olsun hep istiyordum. berbarr büyüyecek oyunlar oynayacak birlikte ayni okullara gidecekler ve ilerde aralarinda sadece 2 yas olduğu icin insallah cok iyi anlasacaklar 🥲🥲🥲 ve de ikisini ayni anda buyuterek zorluklar çekeceğiz ama okula başladıklarinda cok rahat edeceğiz 😁
Cemilekara06 Yasemmmm Rahat ol canını sıkarsan sıtres yaparsan her iki bebegıde uzersın bide benim bildiğim belli bi sureye kadar emzırebiliyorsun. Doktoruna bi danış
Elif_p Yasemmmm benim bebegim de 14 aylık 10 haftalık hamileyim üstelik planlı biz istedik çünkü şöyle düşündük eger onu yalnız bırakırsak ona daha büyük haksızlık ve ona bu kadar yakın yaşı olan bir kardeş vermek büyük armağan
Kararsizmommy Yasemmmm 16 aylık oğlum var ve 9+2 hamileyim. 10 gün aralıksız ağladım büyük haksızlık diye. Hala düşündükçe ağlıyorum. Dilediğim kadar kucağıma alamıyorum, emzirmeyi azaltarak bitirmek zorundayım yapamıyorum. Ve asla hamile olduğuma alışamadım 🥲