mesudeislam Aaaysee kağıt imzalatip gönderiyor zorlama hiç olmadı 41. Haftaya kadar problem yok diyor ve keskin bel ağrısı yaşıyorum ona rağmen sorun olmadı.
gktg1 Esra_57 benm hç açklığım olmadı ama nstde yüze vuruyordu sancm ben hssetmiyordm. İyice dinlen biraz daha kalsn bebiş ama haftası kötü değl skma canını☺️
Aaaysee Aysecan0335 jcbdjdkd insaAllah Canım ya tek isteğim bu,cidden öyle oldu ama olcak inanıyorum ben 😍
SbhtYlmz Aaaysee Lütfen üzülmeyin doğum mucizevi bi olaydır potansiyel olayı fln hikaye.Hiç ummadığınız kişi kolaylıkla doğurabilirken başka biri çok zorlanabilir ayrıca doğumdan korkmayan kaygılanmayan bir tek kadın gösterin Allahaşkına bu çok normal ki ben üç sezeryanla doğum yapmış biri olarak daha önce tecrübe edindiğim halde son sezeryanıma giderken bile kaygılıydım.Hiç moralinizi bozmayın umarım sağlıkla ve kolaylıkla mutlu sona kavuşursunuz😌🌸
Aaaysee SbhtYlmz yaa çok teşekkür ederim canım benim hepiniz moralimi yükselttiniz Allah razı olsun,aminn insaAllah 😍🫂❤
Zeynepz Aaaysee ay bak yine sinir oldum şimdi 😒 uzun uzun yazdım ama bi daha yazıyorum o potansiyel doğum zamanı belli olur hiç takma sen kafana koyduğun her şeyi başarırsın😂
Tansu15 Aaaysee 34 haftada acile gittim bende aynı ağrılarla ama düzenliydi 4 saatte falan. Ebe muayene etti ama sen gibiydim aynı gözüm korkmadı değil bende normal istiyorum. O an bebeğimizi düşüneceğiz bence sağ salim doğsun diye hissetmeyiz bile belki ebelerin kontrolünü 😅😊
Tansu15 Aaaysee 2 gün hastanede yattım ben açıklı vs yoktu ama sancım çıktı. Ciğer geliştirici vurdu 2 doz. Progestan falan başladı. Şuanlık iyiyiz çok şükür sancılar geçti 😅 36+1 iz bu haftada geçerse isterse gelsin hazır bekliyorum. Benimki çok hareketli doktor oda sancı başlatmış olabilir dedi. Ne kadar dayanır bilmiyorum.
-Gr- @“Aaaysee”#p26731297bence doktorunu degistir canım bazen cidden uyuzluk yapiolar sanki kucuk daglari kendileri yaratmis ve tek doktor onlarmis gibi davraniyorlar
LeylaCan Aaaysee ya Allah bildiği gibi yapsın bu doktorları gerçekten. Ben vajinismus hastasıydım arkadaslar yendim ve ilk gebeliğimde sürekli hastanedeydim ağrı yüzünden. Bi gece bi doktora gittim açıklık var mı diye baktı öyle kasıldım ki zaten korkmuşum ay sen normal doğuramazsın hayatta dedi böyle küçümseyerek. Elhamdulillah o öyle dedikten sonra öyle sinir oldum ki cidden o gazla gayet güzel pozitif normal doğurdum. Bi de çatı muayenesi oldum doğurana kadar mecbur açıklığım olduğu için kaç defa.. 🙄
gktg1 LeylaCan bende aynı durumdaym bende doğurmazsn diyen ebeye inat doğurucam inşallh vajinismusumda çok hafifti geçer inşallh
LeylaCan Aaaysee bu arada kendi doktorum sürekli beni teşvik etti. Sen çok rahat doğurursun diye herşeyden önce psikoloji..
Annemutlu Aaaysee doktorun biraz patavatsızca konuşmuş canım olsun biz kadınlar olarak istediğimiz herşeyi başarırız eğer bebeğinin pozisyonu uygunsa ve normal ilerledikçe yapacağına inanıyorum ben senin yazdıklarınla🌸 ben başaramadım normal doğumu hiç denemedim de doktorum 37+5e kadar hep dedim doğurursam Allah kolaylık verir olacak diye.. çatı muayenesi yapalım hadi gel çatala demişti o gün doktorum bana bişeyler oldu o an istemiyorum hocam sezeryan istiyorum ben demiştim 😅 hatta doktorum bestecim bak zayıfsın hem güzel ilerleriz gel bi çatı muayenesi yapalım demiştim yok yok istemiyorum siz beni sezeryan alın hangi gün geleyim demiştim 😅 cuma günüydü bu olay o zaman pzrt sezeryan doğum yapalım demişti sonra sezeryan yaptım 🙈 eğer olurda normal ilerlemez sezeryan olmak zorunda kalırsan da sakın hiç korkma o anın tadını çıkar. Anlatılanlar gibi asla değil anne oluyoruz sonuçta her iki şekilde de biraz ağrılar sancılar çekeceğiz ama geçici süreç bebiş geldi mi şifa oluyor 🤲🏻👼
Aaaysee Annemutlu öyle tabii canım hayırlısı hangisi ise o olsun diyorum ama gönlüm normalden yana bakalım insaAllah başarırım🥰
Aaaysee Tansu15 iyi bari canım 36 olmussun bundan sonra sıkıntı olmaz insaAllah,sağlıkla gelsin bebişin
Ceromommm3 Aaaysee Ayşe’de normal doğuracak potansiyel göremedim dedi….🥺 Ne güzel moral veriyor ya Beni altan muayene ettiler geri çekildim bağırdım bırak muayene fln etme dedim ona rağmen 18 19 saat sancı çektim. Miş gibi normal doğm yaptm basit değil acı çekeceksin bir bağırmayla mi karar verdi normal. Yapamayacağını carpicaksin ağzına
Aaaysee Ceromommm3 hfbdjkdmx mood,masaAllah aşkım elbet zorluğu var yani her ikisinin de var ne diim hayırlısı olsun
Seyma0323 Aynısı başıma geldi, 33 haftalıkken adet ssncısıyla doktora gittim aynısı banada dedi dokter ve bu yüzden sezeryan oldum. Şu an bebeğim 3 aylık.. iyikide sezeryan oldum çok memnun kaldım