Aaaysee Yok canım yazmadım🙈
37.haftada doğum yaptım belime ağrı girdi önce sonra adet sancısı gibi oldu baktım geçmiyor ama çokta zorlamıyordu biraz uyudum sonra gece 2 de kalktım nişanım gelmişti kanlı görünce biraz korktum ozaman bilmiyordum nişan gelince hemen doğum olmadığını korktuğum için hastaneye gittim açılmam 1cm di. Salı gidip perşembe gecesi kesisiz epiduralsiz dikişsiz bir doğumum oldu çok şükür😍 Hastane bana nasıl rahat ediceksen öyle davran dedi merdiven inip çıktım suda kaldım yürüdüm falan derken gece artık hissettiğimde düğmeye basıyorum doktor gelsin diye gelen giden yok sancı çeke çeke ben gittim doğum odasına😂 sonra yine ebe nasıl durmak istiyorsan öyle dur dedi ıkınma vs hissettikçe uyguladım sükür uzun sürdü ama güzel bi doğum oldu Allah gerçekten o sancı içinde bile dinlendiriyorr öyle bir gidişat veriyorkii içini rahat tutt insallah herşey güzel gider 😍 Dediğim gibi kendine inanman çok önemli sezeryana karşı bi insan değilim olması gerekirse olmalı ama Türkiyede doktorların keyfi sezeryan yapması en ufak şeyi bahane etmesi gıcığıma gidiyor sadece 🙈