Hazal89 Kızlar bugün dr gittik 33+4 'ün kilosu geri dedi dr acaba normali aralığı nedir merak ettim çok mu küçük bizim bebiş🧚♀️💕
Gulsenagc Hazal89 canım 1 hafta önce bana doktor 1.700 dedi mesela simdi olsam olsam bende 2.100 olmuş olurum bence gayet normal hem dert etme kilosunu cok
Hazal89 Gulsenagc Teşekkür ederim canım bende yediklerime mı dikkat etmedim yada dinlenemedim ihmal ettim diye kendimi kötü hissetim doğrusu
TubaSerinkaya Şimdi ben bu postu acmayı düşünürken birden karsıma cıktı☺️🙈 biz 31+4 te 2 kg 44 cmdik cumaresı gunu kontrolumuz vardı
Hazal89 TubaSerinkaya 😄😄 tevafuk olmuş bende bugün gittim nst ye aldılar ilk defa belki size de söylerler 33ten sonra alıyoruz dedi dr
Hazal89 TubaSerinkaya Kaşar ve muz yenmesi gerekir diyor herkes canım birde dr söyledi bugün çok fazla yorulmamak dikkatli beslenip sola yatmak istirahat etmek gerekiyormuş
Elanaz Hazal89 33+4 te 2665 gram 46 cmydi. Hiç sormadım önde mi geride mi diye, sadece doktor çok besleniyor, gelişimi iyi dedi.
Neslisahhh Elanaz 33. Haftadayız biz de. Geçen cuma 2700 dü bebek ve doktor haftasından çok ilerde olduğunu bu gidişle normal doğumun da zorlaştığını söyledi.