Lina-Annesi ArvenMom 29 yaşındayım. Kızımız olucak nasipse canimmmm :) bende buraya gelin geldim Gemlikten.
ArvenMom Lina-Annesi aay seninde mi prenses arkadaş olmalarını isterim ama sen benden önce doğurursun haftan öndeydi sanırım 🙈
ArvenMom Lina-Annesi ben osmangazideydim annemler orda görükleye geldim şimdi gürsuya yerleşicem bu evim küçük kızıma oda yapıcam
ArvenMom Lina-Annesi ay maşallah az kalmış bende sezeryan olucam mayıs sonu doğumum araları çok az vakit geçirmeleri nasip olur inşallah 🤭💖
cahillesohbetikestim Lina-Annesi inanmayın şöyle cahilce şeylere. Ne yani nar ayıkladım diye bebeğim nar olarak mı dünyaya gelecek.
Lina-Annesi cahillesohbetikestim doğum lekesi yapıyor dedi arkadaşım bende panik yaptim bayaaa bi kafama taktim
cahillesohbetikestim Lina-Annesi hiç takılma boşver. Hepsi batıl inanç. Keyfine bak güzelce geçir gebeliğini.
Lina-Annesi cahillesohbetikestim valla hep burnumdan geldi . Yok ona bakma yok onu kınama. Yok söyle deme. Çok zorcok. Panik atak biriyim zaten
cahillesohbetikestim Lina-Annesi kulaklarını tıkamayı öğrenmelisin kuzum. Bu senin hamileliğin ve tadını çıkarmalısın.
Lina-Annesi cahillesohbetikestim aynen canimmmm keşke bunu yapabilsem . Hayır ben zaten takıntılı biriyim neden söylüyorlar değil mi bana. Kimseyi de kırmak istemiyorum
Minnissh Lina-Annesi nar cok yedim ben her hafta yiyodum ellerimle ayiklayib. Her tarafim batardi😂😂. Bide nar suyuda cok iciyodum. Ama hic bi sey olmadi kizimda leke filanda yok