GlnurYldz mucizemsi kalp atışını dinletiyolar ben vitamin ilacı alıp almamam gerektiğini kendim sormuştum ondan sonra yazdılar bazı şeyleri senin hatırlatman gerekiyo şansa doktorun iyi gelirse güzel ilgileniyolar muayenede çok uzun sürmüyo ama güzel genede araştırma hastanesi olması çok iyi bi kere
mucizemsi GlnurYldz çok teşekkür ederim bilgi için, bebeğinizi sağlıcakla kucaginiza almanız dileğiyle 💓
Seden Irmakelizim06 hic yaptırmadim canim iyi biri olsun tekrar tekrar ugrasmiyim İstiyorum bilgi hastanesini aradim orda fiyat iyiydi cektirenlerde memnunmus cuma gidicm inşallah
Annem seyma281015 kendimi cabuk salan biri degilim aslinda ama tuhaf bi sekilde hastahane bana hic guven huzur vermedi ustume sikinti coktu resmen Bide bagris cagris kavga oldu personel islemimi yaparken dalga gecer gibi laf soktu gerildim
Mela Annem uni Hastanesi canım. . Tahlile falan para almıyor ama hocalarda bakilirsan ek ücret verjiliyor yatış işlemlerinde falan da işte alıyorlar biraz ama temiz ve güzel. Ben hastanede muayene yatış dışında hiç olmadım normal dr lar ücret alıyormu bilmiyorum
ZuhalErenAydn Zübeydeden bende memnun kalmadım ankara yeni taşındık hasta varken dier hastayı hazırlıyorlar çok kalabalık doktr yalap şalap baktı gata ya gittim sonra ordada doktor kendi bakmadı hep stajer kız baktı kilosunu hiç birşeyini söylemedi bende lokman hekime başlamıştım son 2 haftam kaldı oradan memnunum en azından kafam rahat
Elele Seymaemrekrts özel Keçiören hastanesinde 195 lira ama öncesinde muayene de olmak gerekiyo 45 lira da muayene ücreti. CD vs vermiyolar sadece iki tane foto verdiler bi de rapor kağıdı
Seden Seymaemrekrts canim dün bende ariyodum bilgi hastanesini aradim direk radyolojiden randevu aldim muayene olmadan 200 tl cuma günü gidicm