NurSena07 Melisamls inşallah öylesindir canım benimde dün günümdü adet olmadım dayanamayıp test yaptım hanile olduğumu öğrendim
atlasinannesi_ Neslihankrhmt yerleşme ağrısı deniliyor canım ben 2.5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ilk belirtim kasık ağrısıydı hamile kaldığım ilk günden beri kasık ağrısı çekiyordum kayınvalidem de öyle olmuş korkma bence
atlasinannesi_ Neslihankrhmt benim kayınvalidem de tam tersini söylüyor erkek bebekte daha çok ağrı olurmuş
06Pembemavi80 ghostty 1 yıl geçmiş kız bende yeni yazdılar sandim 😁😁 ya su ağrılarım öyle cokki kimi görsem sorasim geliyor
06Pembemavi80 1ciftyesilgoz canım bende öyle bu iç camasirimizin kenarları geliyor ya belimize. Oralar çok kötü ağrıyor bacağıma belime vuruyor seninde öyle mi
1ciftyesilgoz 06Pembemavi80 ya şuan 4.5 aylık oğlum geçmişe gittim sayende 🥲 şuan o ağrıları hiç hatırlamıyorum desem
ghostty 06Pembemavi80 yaa ben melisa isimli yoruma yazmıştım. Size değildi🙊 O da benzer belirtiler yazmıs da🥹
biranne__ Neslihankrhmt korkmayın normal bazen şiddetli de olabilir dinlenince geçen şeylerden korkmayın
06Pembemavi80 1ciftyesilgoz 😁😁ya öylemi . Evet geçip gidiyor aslında herşey. Ama zor işte biri bitse başka birşey başlıyor 😁 size de seneler sonra denk gelmek tesadüf oldu. Sağlıkla büyütün bebeğinizi ✨