Zeynoahm 7 aylık hamileyim 31+3 Çok kez doktora gittim ama vitamin falan veren doktor hiç olmadı Hamilelikte ilaç kullanan vitamin vs kullanan (doktorun verdiği) var mı Bu durumun tuhaflığını sadece ben mi yaşıyorum
tlhmrv Zeynoahm hamile kalmadan verdi doğuma kadar da kullancam elevit .. ilk 3 ayda mi kullanmadın folik asit vs
Eemoom Zeynoahm folik asit ilk 3 ay, sonda doğuma kadar d vitamini, balık yağı ve kan ilacı kullandım. Doğumdan sonra da yine kullanmaya devam ediyorum hatta. Kan ilacını 6 ay iç demişt doktorum.
Zeynoahm tlhmrv folik asit kullandım ilk 3 ay onun harici vitamin vs veren doktor olmadı Diş ağrısı yaşıyorum 1 ay kadardır, bana çevreden öyle söylendi vitamin eksikliği olabilir dedi endişelendim haliyle
Busra--54 İlk üç ay folik asit üç aydan sonra doğuma kadarda magnezyum decavit vitamin ve d vitamini damla Verdi bu ay da kan ilacina başladık 23+1 şuanda hala kullanıyorum hiç ilaç vermedimi size ilginç hatta üçüncü gebeliğim hepsinde kullandım
tlhmrv Zeynoahm vitamin kullandığımız halde bizlerde de oluyor diş ağrısı o konuda için rahat olsun ondan degildir bnce o