Cemile4556 Mrba kizlar ben 30 haftalık hamileyim de karnımın aşağıda olduğunu söylediler ve karın aşağıda olursa erken doğum oluyor Muş , öyle bir şey var mı acaba dedim sizleree sorayım , yardımcı olursanız çok sevinirim hamişler 🤭🥰🤔
Sahnedekimadam Sadece karın bölgesi büyüyünce yani bacaklardan falan almayınca öyleymiş gibi görünüyor, muhtemelen sizin de öyledir fotoğraf atarsanız deneyimli anneler yardımcı olur :)
meliiisoz Merhabalar bende 25 haftalık hamileyim bebeğim aşağıda bebeğim aşağıda hareket ediyor vs diyordum hep birde riskli gebelik ama üç gün önce kontrolde doktoruma sordum tıpta böyle bir şey mümkün değil bebeğin aşağıda haraket etmesi olması vs yani normal gözle baktı korkmayın
hilal3407 Benim de bebeğim kasıklarımdaydı başlarda dr um fazla ayakta kalma uzanınca sırt üstü yat ve ayaklarının altına gece yatarken bile yastıkla yükselterek yat demişti. O zamanlar az yukarı çıkmış dedi. Fakat şu an 34. Haftamdayım dr bu sefer de bebeğin eşi doğum kanalını kapatmış dedi erken doğum riskim vardı son kontrolde hersey yolunda dendi. Son ana kadar durumlar değişebiliyor.