Asenakardg Tdemirol yaa ne kadar olduysa yazar mısınız benimde 33deyken 2300dü şimdi ne kadar oldu merak ediyorum
Asenakardg Tdemirol bebişlerimiz önde mi sizce yoksa normal mi bu kaç kg doğacak çok merak ediyorum 😍
Annecim58 gencanneecikk 26+4de gitmiştim 1065 Gr dedi Dr. 28 haftayim şuan ayın 27 sinde tekrar gideceğim bakalım gelişimi nasıl 💐👶
Tdemirol Asenakardg normal diyor doktor her gittiğimde haftasıyla birebir uyumlu diyor, siz de yazar mısınız yarın?
bendiyebiriii gencanneecikk 30+6 da gittim 1932 gram, 41.8 cm idi. Sanırım boyumuz bir tık kısa😅 ben 1.59 eşim 1.73 zaten bizden de selvi olmazdı😬
gencanneecikk bendiyebiriii ahahah deme öyle yaa uzar çocuk kısa da gelmedi bana benim boy 1.60 babası 1.81 ama okadar uzun değil bence kızımız 34+3 te gittim 47 cm di😄ama kilosu az babadan dolayı sanırım zayıf gidiyor biraz ben balık etliyim ama 😄😄😄
bendiyebiriii gencanneecikk görcez cumartesi ne kadar oldu boyu kızçemin😅 aman sağlıklı olsun da alır kilo. Hem daha hızlı büyüyor diyorlar zayıf bebekler için. Ki çok da zayıf değil🌸🌸
ozi086 24+5 de 810 gram demişti şimdi 28 olduk önümüzde hafta kontrol var bakalım bende merak ediyorum ne olmuş bıdık 🥰
Zehradgdrn gencanneecikk 34+2de 2300dü 36+2de 2687di 46 cmdi kız bebek 5 gün gerilik vardı 38+2de umarım 3 kilo olmuştur kontrolde öğreneceğim