Busramst gencanneecikk Yarın sezeryana alınacağım belki 2-3 günde kilo almıştır azda olsa 🤲 Sağlıklı olsunlarda inşallah çok çok kiloda iyi değil diyor doktor
Aslan04 34 te 2400 47 cm di kizim suan 36 bilmiyorum carsamba kontrolum var ama ultrasyonda 1 hafta geriyiz
CmreKsidar gencanneecikk 34+5te 3000 kiloydu boyu 49 cm di sanırım iki hangi önden gidiyor tombik kızım. Şuan 36 yım 🌸
gencanneecikk CmreKsidar neee maşallah bu nasıl bir gelişim ya masallah çok güzel hem uzun hem tombiş sağlıkla gelsin💖
CmreKsidar gencanneecikk uzun olması normal bende uzunum babada ama kilo beni korkutuyor daha doğuma var iyice kilo alırsa normal doğuramam diye ama sizin kilonuz tam haftasıyla uyumlu bende gebelik şekeri var insallah şekerden kilo almıyordur 🥺☺️
gencanneecikk CmreKsidar ay cidden senin ki baya tombiş ama korkma kilosundan zarar gelmez boyu uzun olduğu içinde kilolu çıkar bebekler benim ki normal dedi doktor ama bana düşük geldi ne bileyim 🥲
gencanneecikk Rabissssscee ay daha yediğim kahvaltıya koyulan peynir kadar 😄 ay maşallah ya sağlıkla gelişir doğar inşallah canım 💖
FatmaAselinAnnesi_60 gencanneecikk 29+0 gittiğim de 1 kilo 380 gram di 32 de gideceğim 3 gün sonra o zaman öğreneceğim inşaallah ne kadar olmuşuz 🥰
CmreKsidar gencanneecikk zaten bu haftadan sonra hızlı kilo alıyorlar ama senin tam haftasına göre kilosu bence dert etme yani insan kendine kilosu çok olsada dert edecek bisey buluyor ☺️Doktorun iyi diyorsa iyidir 🌸
Rabissssscee gencanneecikk inşallah teyzesii 😁 peynir yedikçe aklına gelsin artık 😁😁 cümlemizin inşallah 🤲🏻🥰 teşekkür ederim ♥️