Canireem Merhaba ben birinci gebeliğimde lierac kullanmıştım ama fiyatları uçmuş tabi önerebileceğiniz krem veya yağlar neler 🤗🙏 3. Ayıma gireceğim 3. Ayımda başlıyım Diyorum
Mihri__ Canireem çatlak oluşumu kişiden kişiye değişen bi durumdur ama ben sadece zeytinyağı kullanıyorum henüz çatlak oluşmadı 25. Haftadayız
Paramedik16 Canireem bio oil almıştım ben canım aslında hiç düzenli kullanmadım 3-4 günde bi sürdüm aklıma geldikçe ikiz gebelik geçirdim ama hiç çatlağım olmadı sanırım biraz yapıyla ilgili bi durum bu ama bana herkes bio oil önermişti
bsraa16 Ben yağ olarak Johnson’s Baby yapı ve badem yağı kullanıyorum biraz zaman geçtikten sonra da bio oil catlak kremi alacagım
carmellawaldorf Canireem yok bende yapmadı. Lierac ile dönüşümlü kullandım. Birini sabah birini gece sürdüm. 36+5 oldum şükür çatlamadım henüz
Gizzgzz Canireem eczaneden aldım trendyol falan da güvenmedim en 450 TL idi şimdi ne kadar oldu Allah bilir
DuyguKlnc Canireem ben kullanıyorum çok memnunum. 3. Aydan 7. Aya kadar kullandım hiç çatlak olmadı, daha da devam edeceğim.
Canireem Mihri__ evet orası öyle tabiki genetiklik çok önemli ama ne bileyim normalde de kuru cildim iyice çatlarım önlem almazsam😭 zeytin yağı iyi diye duymuştum