minnakannesi08 Melisakln06 21 yaşımda ilk kızımı kucağıma aldım 24 yaşındayım 2.ci kızımı bekliyorum nasipse nisanda kucağımda olucak 👨👩👧👧🥰
Elifaras_ Gizzgzz benim de aynı… 18.haftadayım karnım şok çıkmadı ve bebek hareketlerini hissedemiyorum … sen nasıl hissetmeye başladın mı?
Elifaras_ Bernnnaaaa 5 benim de aynı… 18.haftadayım karnım şok çıkmadı ve bebek hareketlerini hissedemiyorum … sen nasıl hissetmeye başladın mı?
Bernnnaaaa Elifaras_ ben 21.hafta hissetmiştim daha erken merak etmeyin sonra biraz dur da uyuyayım diyeceksin 🙂 ben kıza hamileydim karnım hiç yoktu her gören erkek bu belli bile değil demişti ama kız doğdu her bünye farklı iç karnınız geniştir 🙂
Koalammm Melisakln06 22 yaşında hamile kaldım 4 ayligiz 23 yaşımda bebeğimi kucağıma Alıcam Allah’ın izniyle 🙏
Bulbulyuvasi Melisakln06 ben 20de kaldım 21de doğurcam hadhahdh senden küçükmüsümsuan 21 oldum ama 20de kaldık işte
busragil Melisakln06 28😀 oku, calis, para biriktir, evini al, gez toz derken bebise anca sira geldi 😁
annesininbali27 annesininbali27 bitane de düşük um var 3 senelik evliyim 3 çocuk olacakti bitanesi dustu
_Ceyda_ Melisakln06 21 yaşındayım🙊 23+3olduk 🧿minyon tipliyim birde herkes bana bakıyor gibi hissediyorum 😂😂