Sobb Otururken baskı olduğunda kuyruk söküğünü ağrıyor mu kalcaniz da ağrı oluyor mu kızlar. Belinizde sırtınızda ayaklarınız da 33. Haftadayiz
YagmurAnnesi Sobb ilk hamileliğimde 1 ay boyunca kalça ağrısı çekmiştim. Magnezyum eksikliği olabilir canım. Muz yiyip maden suyu içebilirsin.
Gulsahakdag Sobb bütün saydıkların var bide bebeğin hareketine göre kasık ağrısı oluyor özellikle geceleri sağdan sola soldan sağa dönmesi ölüm
Bircandeniz Sobb kuyruk sokumum değil ama kalça etlerim yürürken otururken yatakta dönerken bazen çok ağrıyor. Doktor ağırlık merkezin değiştiği için normal dedi
Sobb Gulsahakdag kasik ağrım yok çok şükür sen kaç haftaliksin canım bel ağrısı sırt ağrısı ayak agrisi en fazla
Sobb Bircandeniz o bazen bencede oluyor yatarken sağ bacagim ağrıyor sol bacağım ne tarafın üstüne yatarsam o tarafım ağrıyor
Bircandeniz Sobb normal ben şu an 37+0 dayım kendimi çok yorduğumda temizlik vs değil ayakta börek falan yapmıştım masa altta kalıyordu eğilmiştim o zaman çok ağrıdı. Birde ceviz kırmıştım o zaman ağrıdı ara ara böyle şeyler yapıyorsan ondan da olabilir