Merhaba hanımlar buraya sık sık yorum yapar bilgi alırdım acaba ne zmn dogurucam falan filan doktor. Şöyle söyledi bilgisi olan var mi ve son haftamda beni baya korkutmustu bacak boyunu ölçemedim falan derken korkum tavan yapti o korkularla endişelerle geldim yolun sonuna hikayem biraz uzun olabilir
perşembe günü kontrolüm vardı doktorum günümün artk dolduğunu yarın yada pazar günü yatışını yapalım dedi bende bana fark etmez diyip kararı ve günü ona bıraktığımı söyledim tmam dedi ozmn eve git pazar gunu sabah seni saat 9 10 gibi doğumhaneye bekliyorum dedi eve geldim her tarafı dip bucak sildik belki dedim bi ihtimal bu temizlikte kendi sancım gelirde doğururum yok bana mısın demedi yani ilk gebelik gibi buda inatçı çıktı gelmedi
gene suni sancıyla dogurucaktim pazar sabahı kızımı yıkadım kendimde duş aldm kahvaltı yaptm son bikere evimi düzenleyip evden çıktık ama bı yanımda korkuyo 2 yaşındaki kızımı bırakıp gitmek hiç içime sinmedi çok duygu doluydum kızımı amcasına verdik ve yola çıktık hastaneye gittigimizde saat 9 buçuktu doktorum beni görür görmez nst alıyoruz dedi nst çekildi düzensiz güzel degil falan dedi nst kağıdıma baktm sıfır sancı falan neyse beni acile gönderdi iki tane 500ml serum aldm sonra geri doğumhaneye gittim tekrar nst dedi bağlandım aradan 10dka geçtikten sonra doktorum gelip baktı düzenli sancılar başlamış doğum dedi ama ben hic birşey hisetmiyordum nasil yani benim sancım yok ki dedim birazdan suniyle destek vericez hisedersin dedi nst kağıdıma baktm sancılar düzenli sıklıkla gelmeye başlamış artk elbiselerimi falan çıkarmamı istediler butun herşeyimi çıkardılar bezi falan taktılar bilgilerim alındı elbiselerim eşime gönderildi oturdum ağlamaya başladm acaba ne zmn nasil çıkıcam burdan diye doktorum beni sakinlestirdi hadi yolun sonu bugun burda bebeğini al sağlıkla çıkıp evine gidiceksim falan diye Yatağami gösterdiler yatağıma geçtim sancı verilmeye başlandı ama ben hala sancı hisetmiyorum makinada sancılar 100 ama bende tık yok arzu iyi misin dediler evet iyiyim sancı hisetmiyor musun dediler yok demiştim gel bi açıklığa bakalim dediler baktılar bu arada ilk içeri girer girmez ztn bikere altm muane olunuyor buda ikinci bakışlarıydi ebem Altan bakınca ooo baya ileride hic açıklık yok bebek başı baskı yapmıyor uyarı vericem canın az acıya bilir falan dedi ama hiç acı hisetmedim her lavaboya girişimde lekelenme su bekliyorum yok hic birsey gelmiyor sancı desen sıfır his ama makinada 100 yürü falan dediler bana eşimin yanina gitmek istediğimi söyledim saolsunlar gonderdiler fazla kalmama şartıyla gittim eşimle sohpet falan derken saat 2 olmustu ama sancı yoktu bende tekrar iceri girdim hemşireler şaşkın benim sancım varken benim sesiz duruşum falan tuhaf duruyordum onlar için ilac falan verdiler bi sürü şey derken gene hisetmedim plates topu getirdi ebelerimle beraber hareket etmeye başladık sohpet ediyoruzz guluyoruz falan giren doğurup çıkıyor bi ben doguramadim aksam saat 9 oldu bı kadın geldi doğumunu yatakta yanımda yapınca ben korktum makinada gözüken sancilarimda gitmişti doktorum alındın mi bize doğurmuycan mi dedi bilmiyorum gelmiyor dedim hareket falan aklınıza gelebilecek herşeyi deniyoruz olmadi saat 11 oldu serum nerdeyse bitti artk ama bende tık yok sadece bebek icerde hareket edince acılarım oluyordu onun dışında hic birsey hisetmedim ben hic dogum yapacak gibi degildim hep eşimin yanina gidip geliyordum guluyordum sonra artk saat geç oldu doguma dair hiç bi belirtim yoktu sezeryani teklif ettim ztn seni sezeryana alicaz dedi kabul ediyor musun dedi evet dedim ama bak zorlamiyorum normal doğum taraftarıyim sabaha kadar bekleyelim dedi ama benim cesaretim çoktan ortadan kaybolup gitmisti güvenemiyordum artk kendime sezeryan olsun hocam dedim tmam dedi gece 12 olmak uzereydi hadi git aileni bilgilendir gel hazırlık yapalim dedi gittim ailemle konuştum tabi bizimkiler aniden duygu seli yaşatı kaynanam aglamaya basladi eşimin gözü dolu dolu bana bakıyordu ben kabul ettim dedim ameliyat olucam dedim bol bol dua ettiler bana içeri gectm doktorum saçlarımı okşadı ila dediğini yaptn sezeryana aldm seni dedi önlüğüm falan giydirildi bonem takıldı bi tane ebem vardi anestezi doktoru onun sevgilisiydi bizde içerde o ebeyle baya arkadaş olmuştuk nerdeyse iste telefonla birbirleriyle konuşuyorlardi bak sana bi hasta yoluycam çok sesiz sakin melül melül bakıyor onu sana emanet ediyorum canını fazla acitma olur mu bebek geldiği gibi bende sizin yanınızda olucam dedi beni götürüp sevgilisine teslim etti acıtma onun canını falan dedi güldük falan o içeri girdi artk anestezi doktoru benimle ilgilenmeye başladı prosedürleri bana okudu kağıt falan imzalati ama orası buz gibiydi çok üşüyodum ee korkuda vardi bıçakların falan hepsinin üstünü örtmuslerdi herhangi bi alet görmedim sadece yeşil çarşaflar falan sonra iste anestezi doktorum kan seviyemin düşük olduğunu her ihtimale karşı bi damar yolu daha açılmasını istedi ordakiler ciddiye almadı hele bi ameliyat olsun bu seviyeyle birsey olmaz falan dedi adamda olmaz riske atmayin bankayla konuşun hazırlıklı olsunlar falan dedi beni masaya aldilar elimden tutup bol bol konustu sakinleştirdi sonra önüme biri geldi omuzlarımdan aşağa dogru baskı yaptı kıpırdama ben sana butun işlemi anlatacam falan dedi sırtıma soğuk birsey deydi irkildim hareket etme iğne batinca ayni tepkiyi verme falan iğneyi batirinca hiç acı hisetmedim damar yolu açılır o iğnenin acısı gibiydi sanki belkide daha az sıcaklık başladı ayaklarımda hemen uzandrdilar ayaklarını hareket et dediler hala hareket edebiliyordum bi iki dka icinde kendimi felç gibi hisetim ztn sonra başlıyoruz falan dediler başımdaki anestezi doktoru benimle sohpet etmeye başladı karnıma birşeylerle müdahale ettiler cimcikler gibi hisediyorum dedim histemiyceksin demedim ki hisediceksin sadece acıyı anlayamiycaksin dedi bıçağın değmesiyle herşeyi hisetmem bir oldu acı degildi ama tuhaf bi histi baskılar başladı midem boş olduğu için kendimi tuhaf hisetim sonra sag omzumda acı hisetim hemen söyledm sakinleştirici verildi ondan sonra yolun sonuna geldik bitmek üzere falan denildi sonra bi ses Allah’ım dedim sonsuz şükürler olsun herkes orda bebeğin çok guzel falan diyip durdular sonra bebeğini görmek ister misin dediler havluya falan sardılar ebem hemen yanima getirdi resimlerinide ceksene falan dedi ben böyle boş boş telefona bakiyorum iste resmimizi ceken bak dedi poz vermek istiyorsan ver genelde resim cekmiyoruz falan diyince hemen yüzümü bebeğime döndürdüm gözlerimi kapatim iki uc tanede oyle resmimiz oldu sonra bebişi götürdüler sira bana gelmişti dikişlerim falan başladı ama ben bi gariptim uyku isteği geldi uyumak mi istiyorsun dediler bilmiyorum gözlerim kapaniyor ama gitmek istemiyorum dedim uykun geliyorsa kapat gözlerini uyu dediler sonra midem bulandi kap falan getirdiler ama kusamadm işlemlerim bitmisti bi hafifledim sormayın ordaki o gün orda kim varsa doğumhane ekibi olsun ameliyathane olsun hepsi birbirinden iyilerdi cok güzeldi sonra beni yatagima götürdüler kapıda beni karşılayan eşim tekti kayinvalidem bebekle beraber odaya geçmişti odaya gittik bebek nasil sağlıklı demi dedim evet dediler en çok korktuğum bacaklariydi bi sorun var mi diye şükür Allaha sağ salim geldi bana ameliyata 12de girdik yataga gelmem saat gece 2 olmak üzereydi 3 gibi ayaklarimi hisetmeye başladım artk anesteziyi fazla vermemisti etkilenmem icin ama ben ona ragmen etkilendim sabah saat 7 de doktor elbiselerini giyip yuru dedi oyle yaptm ilk ayaga kalkis acı verici ve yanıyordu iki adım atıp hemen oturdum yapamadim sonra gene denedim tek başıma yaptm sonra kan takviyesi başlandı kan degerim baya düşmüştü 7 ünite kan aldm 3 günün sonunda evimize geldik şükür suan sezeryan olan kısım agriyo ama fazla değil göğüs ucum çok kötü emzirmek bana zehir gibi geliyor ölüm gibi birşey resmn bide sondadan ötürü sanırım idrar yaparken çok yanıyor yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum anesteziden ötürü ayaklarim davul gibi onunda gecmesini bekliyorum simdilik böyle ilerliyoruz rabbim bu duyguyu istiyen herkese nasip eylesin suan darda olan kuluna ferahlık doğumunu bekleyene kolaylık ve yeni hamile kalanlar yolunu yarılayanlarada sağlıkla kavuşmalarını diliyorum Allah’a emanetsinizi buda benim hikayemdi🤲🏻