Sedaozz Suan 16. Haftamdayim devlette iki hafta önce randevu aldım 3 mayısa verdiler çok zor randevuyu gününe denk getirmek devlette
anneoluyorm_ Nur001 hem özele hem devlete gidiyorum. Bütün tahlillerimi özelde yaptırdm. Allah nasip ederse 3 hafta sonra detaylı ultrason var onu da özelde yaptırcm . 900₺ ücreti var
srny devlette randevu bulamadıysanız özel perinatolog muayenehanelerine yada daha donanımlı bir özel hastaneye sorabilirsiniz yaşadığınız şehirde varsa
Nur001 srny yaşadığım şehirde 1 özel 1 eğitim araştırma var özelde yapmıyorlar zaten çevre illere sorucam mecbur
srny Nur001 yada sabah erkenden gidin doktordan rica edin haftam geçiyor diye bizim burda yardımcı oluyorlar ama siz orayı daha iyi bilirsiniz tabi hastanede filan hiç tanıdığınız yok mu
sema_nur68 bebitomom bana 12. Haftada erkek dedi. Ama yine de değişirse vs diye merak ediyorum. Devlet hastanesi söylüyor mu peki?
bebitomom sema_nur68 geç söylüyor diye biliyorum ama benim doktoruma arkadaşım da gidiyor ona 16 haftada erkek dedi