mucizebebegimmm Arkadaşlar sezeryandan ne kadar süre sonra korse taktınız, ve aldığınız memnun kaldığınız korseler hangisi. Hiç bir bilgim yok. Hangi marka almalıyım, kaç gün içinde takmalıyım vs vs doğumun yakın.
Pamukbebegimm mucizebebegimmm bende surda bekleyeyim.Persembe günü kontrolüm var gittiğim zaman unutmazsam sorarım doktora da buraya yazarım
Kubukargl mucizebebegimmm ben sezeryan doğum yaptım doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum korse takmaya başlayabilirsin yarım tayt şeklinde olanlardan çok pahalı olmasına gerek yok demişti bende e bebekten almıştım 1 ay içindede eski halime dönmüştüm diyebilirim şuan dahada zayıfladım karnım falan kalmadı
mucizebebegimmm Yeso- 34 haftalık oldum biraz erken doğum riskim var 37 ye kadar bekleyebilirsek şükür. Hiç bir bilgim yok ilk doğum olacak birde.
Yeso- mucizebebegimmm hiç canınızı sıkmayın sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah erken yada geç oda sizde iyi olun yeter 🥰 38+3 olduk bizde hep normal doğum istedim ama bebiş biraz kilolu sezeryan olucam gibi duruyor benimde ilk doğumum korse kullanırım tayt giyerim diyordum ama sezeryan bakalım nasıl olacak
mucizebebegimmm Birde merak ettiğim ip olan dikiş olunca da kullanılır mı korse. Yoksa sadece lazer dikişte mi kullanılır?
mucizebebegimmm Kubukargl yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten bu konuda ki cevaplar çok önemli benim için.
Yeso- Kubukargl bende e bebekten korse tayt aldım eğer sezeryan olursam rahatlıkla kullanabilirim o zaman ☺️ memnun kaldınız mı peki tayttan her zaman rahatça kullanabildiniz mi ben dışarı çıkarken falanda giyerim diye düşünmüştüm
Kubukargl Yeso- tek sıkıntım çok dar olduğu için indirip kaldırırken zorluk çekiyodum ama onun haricinde karnı sıkı tuttuğu için daha rahat hareket edebiliyordum içinde ben memnun kalmıştım hareket için daha güvende hissediyorsunuz kendinizi ama sürekli giyinik kalmasın uzun süre taktığınızda 1,2 saat çıkartın dinlendirin kendinizi 🥰
Kubukargl Leydi9 evet 1 ay kadar hergün taktım diyebilirim sadece 1,2 gün takmamışımdır aralıkta doğum yaptım çıkartıp yıkıyodum elimde petekte kurutup tekrar giyiyordum