Sedanur97 6 gün boyunca 1 cm açılmam ve yumuşamam vardı sancılarım şiddetliydi fakat düzensizdi cumartesi günü sabah 8 de meryem ana otunu doğumlamla suya koyduk akşam 5 de 3 cm açılmam ve nişanım geldi bu süreçi evde geçirdik aslında herşey bundan sonra başladı bizim için benim çift açılmam olduğu için çok zorlandım ikisinin aynı anda açılıp yumuşaması gerekiyordu hastane suni sancı ile başladık saatler geçtikçe açılmam oldu fakat serviks ağzının üst kısmı yumuşamadı epitural istedim fakat 150.00 altında ki trombosit değerine verilmediğini öğrendim sezeryan kabul edersen genel anestezi olucaktı fakat onu da ben kabul etmedim ve gece 2 de bebişimi kollarıma aldım fakat benim için çok zor bir süreç oldu alttan sürekli açılmayı tetiklemek için muayane edildim sizlere tavsiyem 8 cm açılmadan sonra secde pozisyonu ve bol bol duş nefesiniz kontrol edin ve doktorunuz trombosit değeriniz için mutlaka görüşün bol bol dua edin orda size ve bebeğinize yardım edicek tek kişi allah umarım çok çok güzel doğum hikayelrriniz olur bebeşinizi sağlıcakla kucağınıza alınn ❤️💐