serpil1baby Aaaysee geç yapılan testler anında 2 cizgi ve net oluyor aynen böyle 😄😄 sağlıkla gelsinler🥰🥰🥰
Puhu_ishak nidosh çünkü polikistik overdim, her gecikmede testlere sarilmaktan ve negatif görmekten yilmistim yaşım da 32, geç olduğunu bu yipranmayi daha fazla kaldıramayacağı mi düşündüm tam bir vazgeçmiş haliydi yani
Fts-fts11 serpil1baby Benimde evde hala ilk testte dayanamayıp en yakın arkadaşımı aradım ve ağlayarak hamileyim sanırım demiştim hiç o günü unutamıyorum eşime aupriz yaptıktan sonra birbirimize sarılıp deli gibi aglamamiz Allah’ım mutluluktan ağlamayı herkese nasip etsin
serpil1baby Fts-fts11 amin inşallah her kadın yaşamalı bu duyguyu🤲🏻🙏🏻 inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın🤲🏻
Ledeyna21 serpil1baby bir kızım 2017 diğeri 2021 ikisininkinide saklıyorum ama ben takıntılıyım bu tarz şeylere önem veririm ilk ağız mendillerini ilk yırttıkları patik ayakkabıları saklarım hatıraya önem veririm yani ☺️
Vehim serpil1baby 3. Çocuğumda kullandığım yumurtlama testlerimi bile saklıyorum ben. Hepsinin gebelik testleri duruyor hala
bastet Ben düşük yaptığım gebeliğin testini de ultrason fotoğraflarını da attım görmeye dayanamıyordum, şimdi tekrar hamileyim 9. Haftama girdim testi saklıyorum ultrason fotoğrafım henüz yok :)
boymomyz Busraaa1014 Güzel gidiyor Allahıma şükür, evet kan sulandırıcı kullanıyorum ☺️ İlk başlarda korkuyla geçti bebeği kabullenmem zor oldu hep ölecek düşüncesiyleydim simdi korkumda geçti ☺️
Rabiaa34 serpil1baby Evett, daha regl tarihime 1 hafta vardı ama hissettim eczaneden test aldıktan sonra markete uğrayıp bir pakette sigara aldım😀 Kendi kendime dedim eğer pozitif çıkarsa bırakıyorum sigarayı. Çok şükür 18 günümüz kaldı Allah’ın izniyle kavuşmamıza 🫶🏼