Yncae Durumlar nedir ? 10+5 deyim bir haftadır mide bulanması aşırı rahatsız ediyor midem taş gibi hissediyorum
Yazmelegi_ Yncae 12 haftaya kadar bulantım oldu arada kusma vardi prilam kullandım birde haşlanmış patates ile yesil elma iyi geliyordu
Yncae m19921994 ilaç kullanıyor musunuz bulantı için , doktorum bana kullanmasan daha iyi dedi kullanmıyorum ama aşırı rahatsız etmeye başladı Sedaelt bende akşamları özellikle çok oluyor
Sedaelt Bende aynı dertten muzdaripim ve hiç geçmiyor bulantım. Sabah başlıyor gece yatana kadar devam ediyor 😭
Yazmelegi_ Yncae ben kahvaltı falan yapamıyodm kahvaltı da yiyordum yanına çay içiyordum başka türlü olmuyordu öğlen corba içiyordum ardına hemen elma yiyordm yani böyle böyle devam etti hiç yemek düzenim yoktu düzgün yemek yiyemiyodm
Carpedym İlkhaftalr benimde sabahları bulanıyordu şuan 9 hafta olduk prilam kullanıyorum doktor tavsiyesinde iyikide vermiş çok iyi geldi ne bulantı kaldı ne başka bişey 🧿🧿
Yncae Yazmelegi_ doktor eksik bilgi verdi sanırım diğer şeylerinden de memnun kalmadım değiştirdim doktorumu şimdi randevu saatimi bekliyorum , yeni doktoruma sorucam
Fadimehizz Haftaya giricez neredeyse tam bulantılar bitti derken yine başlıyor sanırım ama midem bulanıyor çıkaramıyorum 🙄😂