busenaz68 Benas ben adetten 5 gün önce yaptım negatif çıktı adetim bir gün geçti kaset testte pozitifti😁 yanılma olabiliyormuş valla 😁🥰
Boss01 Nur001 evet verdim canım şimdi 1 saate kadar çıkar rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah vardır
Seval2468 Boss01 benim testimde böyleydi geç dollenmeydi kesin emindim zaten ne zaman olduğunu rahatsizdim birliktelik olmamıştı zaten sonrada ultrasonda benim dediğim tarih çıktı adet tarihim değil. İlk oğlumda kan değerim 450 cikmisken bunda 30 ile öğrenmiştim
Humeyra16Selim Boss01 olsun canm uzulme belirtilerm vardi dedn ama hemen gebe kaldign gbi belirti olmuyor malesef pisikolojik sadece sennkisi denemelere devam et hayrlisi olsn
_crazyangel Boss01 bendede oluyordu akıntıların olur göğüs hassasiyeti olur hatta belki ilginç gelebilir ama gözlerde hafif şaşılık ve kirpik karışması oluyor 🙂
adatuna Ftsyldrm insanlara ümit vermenin mantığı ne acaba, ya vardır ya yoktur. İnşallah diğer aylar olur ümidinizi kaybetmeyin ❤️
Ftsyldrm adatuna üf sizde burda polimeğe giren kavgacı insanlardansınız heralde ama kale almıcam sizi kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum!!! Ve sizi ilgilendirmez
Ftsyldrm Boss01 canımsın kötü bir şekilde anlaşıldıysam sizden özür dilerim ☹️ ama içimden öyle geldi söyledim inşAllah rabbim gönlünüze göre verir inşallah 🤲🤲😍😍