Boss01 gecikmemin 9. Günü testim bu şekilde artık kan vermeyi düşünüyorum ama üzülmek istemiyorum sizce var mıdır yaa
Dilsay Boss01 Umitlendirmek istemem ama benimkide ayni böyleydi kosup kan vermistim 36 ile ogrenmistim🌸
Sevcan-14 Boss01 bence yok bende bir kaç kere yaptığımda böyle çıktı ben kesin demiştim ama kan verdım doktor hamile değilsin dedi üzülmüştüm
Boss01 Dilsay çizgi hemen çıktı görüyordum ben ama bekledikçe böyle koyu oldu 9-10 günlük gecikme de normal değildir dimi
busenaz68 Benas ben adetten 5 gün önce yaptım negatif çıktı adetim bir gün geçti kaset testte pozitifti😁 yanılma olabiliyormuş valla 😁🥰
znkara Boss01 erken gebelik testleri daha hassas oluyor kaset testlere göre sebebi bundan olabilir net sonucu öğrenmek için kan vermelisiniz
Benas Boss01 ben ikisini yaptım ikisi de silik çıkmıştı benm ama çok erkende sizinki çıkmamış olabilir kan verseniz daha iyi olur
Hzzz Boss01 gecikmeniz gayet normal duruyor gebelik var gözüküyor kan verin doktorlar gecikmenin 1.haftasından itibaren kan vermeyi uygun görüyor ztn.Rabbim gönlünüze göre versin
Boss01 Dilsay zaten bende öyle bekliyorum çünkü 6 sında deprem oldu evden çıktık 17 sinde eve girdik o sırada hiç birlikteliğimiz olmadı ayın sonlarında oldu inşallah vardır rabbim bana ve isteyen herkese versin 🤲
Nur001 İlk testlerimi 21 kasımda yaptım hiç çizgi yok . Günden güne sıralaması adet geçtikten 15 gün sonra en net çizgiyi gördüm
Boss01 Nur001 öyle mii ayy nasıl sevindim inşallah benimde öyledir hayatımda ilk defa böyle gecikme yaşıyorum
Nur001 24 kasım günü silik bir çizgiyle kan verdim betam 9.2 çıkmıştı . Muhtemelen geç döllenme seninki o yüzden hiç panik yapma hatta acile git test ver