Sla8995 Kızlar, hastane için ya da evde gelenlere vermek için çikolata yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız nasıl yaptırdınız hem diğer annelere fikir olur eğer atarsanız 🌸🫶🏼🫶🏼
YagmurAnnesi Sla8995 hastaneye birilerinin geleceğini zannetmiyorum. Kızımda yaptırmıştım ama bunda yaptırmadım. Kayınvalidem var zaten bu defa yanımda eve gelen olur da uzun oturursa çay yapar kayınvalidem 🤭
61lazkizi61 Sla8995 ben kendim yapıyorum canım sayfam.var @renklihohidukkani.55 🥰ama çikolata alıp istediğiniz etiketi çıkartıp yapistirabilirisniz illa.kutusu falan olsun istemezseniz☺️daha uygundur gelir🥰
Bircandeniz Özel bir şey yaptırmadım normal bir şey alacaktım ama hala almadım galiba almayacağım:) zaten hastaneye kimse gelmeyecek çok kararsızım
Minis122 Bircandeniz evinize ziyarete cok gelen olursa yaptiririn yada. Kuruyemiscilerde yada gecin cikolatasi yapan yerlerde adetli sekilde alip etiket bastirip kendiniz yapabilirsiniz illa kutusu olmak zorunda degil diyorsaniz
Sla8995 AsyaveAnnesiii ayy burayı görmüştüm 🥰hatta aynı tasarımı beğendim bende 😂ama karar veremiyorum tabii
Bircandeniz Minis122 saklanmıyor işte:) evde asla biri aniden gelince ikram edeceğim bir şey olmuyor çünkü kokusunu alıyor ve yiyor:) tadını bilmiyorum ama koskanın bebek çikolataları var fiyatı uygun herhalde belki ondan alırım. Niyetim melodininkini almak hem bebek çikolatası hem normal çikolata ama karar vermedim. Tad olarak melodiden emin olabilirsin çok güzel tadı.
TugcEva Merhaba 3 yıl önce kızıma haciseriften sipariş vermistim simdi 4 aylık hamileyim gene oradan sipariş veririm büyük ihtimalle fikir olsun sizede💞🥰
Minis122 Bircandeniz melodi guzel bende. Bu islerle ugrasmistim binara elit melodi markalar gzueldi bende melodi alicam buyuk ihtimalle aynen saklanmiyor evdekielr saolsun yiyor bende dogundan 20 gun once falan yapcam
Bkmcnkr Melodi çikolatadan çikolataları aldım. İnternetten de cam kutuyu sipariş verdim. Kendim hazırladım. Melodiden hazır süslü sepetli halini alsaydım 1700 TL ydi, böyle 800 tl ye geldi
Minis122 Bircandeniz siparis versenir 1 haftqda gekir ona gore ayarlayip istiyorsaniz yaptirin cikolata deposunda 32 lu karton lutuda 85 tldi cok uygun ordwn verebilirsiniz
Minis122 Sla8995 ben henuz yaptirmadim burdan gormustum ben bu sayfayi fiyati uygun ve guzel demislerdi