Snsineem Bu hastanede doğum yapanınız varmı kozlar hala hastane araştırması içerisindeyim bugün buradan bilgi aldım ama içim hiç rahat değil
Nunushka Snsineem Snsineem rumeli değil ama medipol sefaköy prof. Dr. Figen kır şahin i tavsiye ederim beni o takip ediyor ve çok memnunum 😌
Sinemgirgen Bir çok tanıdığım orada doğum yaptı bende bir tanesinde refakatçiydim hatta gayet iyi, bir problem yaşayanını göremedim
Ylmzhtc Karadenizz37 ben geçen hafta gitmiştim nöbetçi doktor wardı muane ücreti ise sigortalı 390 TL’di
alakayamaydanoz Nunushka bende ilk dogumumu orada yaptim gayet ferah ve temizdi. Çok ilgilendiler..ikinciyi de orda düşünüyorum fiyati uygun olursa
Nunushka alakayamaydanoz 7. Aydayız bende bir sorun yaşamadım medipolde fiyat olarak diğer hastanelere göre uygun bence 😊
Nunushka Snsineem muayene ücreti sgklı 600 tl oldu dr daha yeni prof. Oldu bu arada doğum fiyatları değişebilir müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı oluyorlar. Doç. Ken sgklı 8500 tl ydi normal doğum dün doğum fiyatları değişti mi diye sorduğumda değiştirmemişlerdi 😊