NurSena07 Merhaba yeni gebeyim son adet tarihim 11 Şubat uygulamaya göre şuan 4+1 gözüküyor yarın için randevu aldım erken mi ilk muayenede alttan muayene oluyor mu
Guzelanne56 NurSena07 bence erken en az reglınuzden 10 gün gecmesını bekleyın alttan muayene yapılmıyor genelde üstten bakılıyor kan testı verdınız mı
edadm NurSena07 4+5de gitmiştim ben canım gecikmem iki gündü, alttan keseyi görmüştük minicikti, sana daha erken bi hafta bekleseydin keşke ben de erken gitmişiö doktorum şimdi 6+5de çağırıyor
Sengul-9798 NurSena07 erken canım şuan gitsen de boş kese görürsün 2 hafta sonra git kese dolu olur 7.ci haftada da kalp atışını duyarsın Allah’ın izni ile
Sengul-9798 NurSena07 erken canım şuan gitsen de boş kese görürsün 2 hafta sonra git kese dolu olur 7.ci haftada da kalp atışını duyarsın Allah’ın izni ile
NurSena07 Evet verdim gebe olduğumu dün öğrendim daha çok yeni 90.32 çıktı değerim ama çok fazla kasık ağrım oluyor ilk gebeliğim ve 2 yıldır bekliyoruz birşey olacak diye korkuyorum
Esila24 Çok çok erken. Eğer geç döllenmeseyle alttan bile göremeyebilir. En az 10 gün beklenmesi gerekiyor adet gecikmesinden sonra.
Kkubrraaa NurSena07 bence bekle canım benim son adet tarihim 27 Aralık daha hala gitmedim Salı günğ kan tahlillerini yaptıracağım beta ya 27 şubatta baktırdım üzerinden 14 gün geçti hala gitmedim çünkü çok erken farkedince beklemek doğru bence inşallah haftaya gideceğim ben
Happyanne27-12 Kızlar 23 şubatta düşük yaptım beta ayın 7 sinde 45.94 ayın 10 da 19.24 sizce nasıl düşmesi Burada yumurtlama günlerini takip edip değerlendirdim gebelik olabilir mi❤️