Merhaba canlar..ben ayin 8i kontrola gittim.doktorum ilk çatı muayinrmi yapti ve çatalin cok dar.zorlanicammi diye sordum.evet dedi.dedim ozaman sezeryan yapalim cünki doktor o sancilari yaşayip da sonda sezeryana gitme şansimin olduğunu da dedi.bebeyimin kilosunu 3,500gösteriyordu..daha en az 10gun vardi normal olursaydi.kilo falan artar daha zor olur düşündüm sezeryan son kararim oldu🥰martin 10una sabah 9:30a sezeryana yazdi doktorum.o kadar heyecanliydimki cok korkuyordum hem de.ayin 10u geldi erkenden gittik eşimle.9:40da ameliyathaneye girdim.tabi ilk önce spinal iynesini gördum bana bi korku geldi😂cok uzundu boyu.ama yani 1% olsa bile acimadi sanki hic yapmadilar..anında bacaklarima bi sicaklik geldi.beni uzattilar.ve belden aşağı hic bişey hiss etmedim sanki yokmuşum😂ama içimde firtinalar kopuyor ya bişey hiss edersem ya acirsa😂doktorum geldi bismillah dedi,o an kestiklerni anladim ama hic bişey olmuyormuş gibi😂sonra bakdim içimde ne ise kipir kipir cok heyecanliydi cok guzeldi..ve oglum dunyayla selamlaşti mucize gibi…ben içimde cok korkuyordum siz hic kormayin cunki hic bişey yok korkulasi o anin tadini cikarin…yarim saat sonunda artik odamdaydim..ve bebeyimde yanimda..4saat sonra ayaklariniz aciliyor..herşey iyi de bi tek gelip 4,5kez karnimdan bastilar o cok canimi yakti..o olmada cekilmiycek aci diil..8saat tamam olduktan sonra yürütdüler zor diildi..kolay oldu..akşama doğru cok iyiydim rahat yürüyüb dolaşıyordum..hatta ağrıkesici de talep etmedim…amma gece bi kac kez tuvalete kalkdim işte o zaman cok ağrim oldu.erkenden iğne yaptirdim..saat 11gibi eve geldik..yalniziz eşimle burda..evi topladik..çorba yaptim..bebeyimi kucağıma bile aldım rahatlikla 1gun olmasina rağmen..yani söylenilen kadar zor olmadi bana.umarim herkes için böyle olur.hepiniz sağsalim bebeyinizi kucağınıza alın 🙏🏻❤️Allah isteyen herkese evlat nasip etsin🙏🏻