Eflininannesi55 İçimden bişey aktı gibi hissettim tuvalete gittim iç camasirim islakti ama kırmızı olduğu için kanama mi anlamadım nasıl anlayabilirim
Basakcum Eflininannesi55 akıntılar gittikçe artacak. İlk gebeliğimde baya pantalonumun dışıma çıkacak kadar akıntı geldiğini bile hatırlarım. Eğer kan olsaydı peçeteye de illa ki gelirdi. Hiç panik yapma, yoğun akıntı hamilelikte olağandır
Eflininannesi55 Seydusss adet tarihime göre 7 hafta 3 günlük olması lazım ama doktor keseyi göremedi ultrasonda gördüğüm hafta önemli dedi 2 hafta sonra gel dedi
Seydusss Eflininannesi55 Kanama şeklinde olsa belli ederdi diye düşünüyorum ilk haftalar o şekilde ıslaklık bende de oluyordu ama renksiz
Eflininannesi55 Tonton akıntı geldi ama iç camasirmdaki leke çıkmadı normal ıslaklık falan olsa kururdi
Tonton Eflininannesi55 bence peçeteye kan gelmediyse telaş yapmayın. Pamuk kullanıp bir iki saat sonra bir daha bakabilirsiniz yoksa yoktur
Sbs4 Şu an aynı durumu yaşıyorum. 10 dkda bir lavabodayım. Kahverengi akıntım oldu. 7+3. Dün akşamdan beri daha sert ağrılarım. Kalbim ağzımda sanki hastaneye gitsem ultrason bakarlar mı? Herkes normal yazmış ama ben aşırı tedirginim 😔
yagmur_3566 Sbs4 benden açık pembe kan geldi bi gün boyunca devam etti direk acile gittim düşük tehlikesi denildi ilaç kullanıyorum kanamam yok ama yatıp dinlenmem gerekiyor
Sbs4 yagmur_3566 Ben de daha bu çarşamba görmüştüm çok şaşkınım şu an ne yapacağımı bilmiyorum 😔 Doktorumdan cevap bekliyorum 😔
Eflininannesi55 Basakcum bugün doktora gittim kese oluşmuş herşey normal gözüküyor dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı 🤲