DeustchBurcu busranur_19 38+2 de oldum ben, normal bekliyordum. Kontrole gidip gelişim durduğunu öğrendim ve 38+2 de sezaryen oldum
busranur_19 DeustchBurcu Ay gerçekten mi ya kontrole gitmeseydiniz mucize gibi bir şey çok görüyorum böyle yazılar tesadüfen gittim acil doğuma alındım diye yani hoca bize 1 hafta sonra gelin dedi bende her gün gitmek istiyorum artık ne olur ne olmaz diye ama işte bir belirti olmayınca da gidilmiyor sağlıkla büyütün inşallah 🌹
Tripkolikkkiz busranur_19 Amin çok teşekkür ediyorum. Doğumum çok şükür kolay geçti, ilk 3 gün zorlandım
ferhpnar busranur_19 tansıyonum yüksekti doğumdan bir gün önce çıktı zaten bide halsizlik baş ağrısı vardı sonra idrar da protein çıktı
ferhpnar busranur_19 tansıyonum yüksekti doğumdan bir gün önce çıktı zaten bide halsizlik baş ağrısı vardı sonra idrar da protein çıktı
begumt Tripkolikkkiz bende de plasenta previa var. Parsiyel olaniymis. Epiduralle mi sezaryen oldunuz yoksa genel mi acaba? Normal bir sezaryenden uzun mu surdu?
Cekilmezbirkiz Normal doğuma gittim suni sancı yan etkisi sebebiyle sezeryana alındım 39. Haftaydı. Ama planlı sezeryan da 38 de alıcaz dedi doktor max. 1 hafta daha bekletebiliriz dedi
Summerwine busranur_19 bana 39+6 ya verdi doktorum biz normali beklemek istediğimiz için ama istesek bu hafta içersinde herhangi bir gün yapacaktı.39.haftanin içindeyiz cunku
Tgcmrt48 busranur_19 39+6 da sezeryan oldum şimdi yine gebeyim 38. Hafta içinde alacağını söyledi doktor