Barismom Sgg8 doktorunuza danışınız mı acaba bu ağrıları?? Evet 2-haftadır bulantı kusma var. Her gün kusma olmuyor ama sürekli bulantı hali var. Sizin nasıl acaba
Sgg8 Barismom normal dedi rahimde bebek büyüdükçe olur dedi. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin çok düşünmeyelim sıkıntılı bir durum olsa doktor baştan uyarırdı kendi kendimize evham yapmayalım sevgili kardeşim 😊☺️♥️♥️♥️
Barismom Sgg8 çok haklısınız aslında ben geçen pazartesi kalp atışlarını duydum bu ağrı larıda sordum çok normal kanama olmadıkça sorun yok dedi ama insan ister istemez evham yapıyo korkuyoo🤷♀️🙈
Buseemm Agg0207 amin inşallah rabbim olmayanlara da nasip etsin 🙏. Evet hastaneden geldim simdi hamileyim♥️.ama kese gozukmedi 1hafta sonra gozukurmus🥰olsun var ya o da yeter 🌼🌼
EmineTarik Ozlmcgrci ultrason da kalp atışı duymaya gittik iki tane duyduk büyük şok yaşadık 🥰 ilk kan sonucum 168 idi
EmineTarik Burcu395 ilk tek kese gördü 1 hafta sonra kalp atışını duymaya gittiğimizde iki kalp atışı duyduk büyük şok yaşadık 😅