Mavinin_kadini 8 martta serklaj oldum. Daha önce bir kaybım vardı. Şuan ara ara lekelenmem var. Yatıyorum sürekli ancak bazen vajinada ağrı ya da batma hissi oluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Birde nelere dikkat ettiniz?
Susu_09 Mavinin_kadini hastaneden çıktığım gün kanamam kesildi çok şükür azdi ztn ama 1 hafta batma hissi bende yaşadım bende 22 Şubat’ta oldum
Serklajligebelik Mavinin_kadini 12 hafta önce bana da serklaj atıldı ama bende batma ağrı vs olmadı , isterseniz doktorunuza danışın. Benim ertesi gün çok hafif kahverengi eski kanamam oldu ama çok azdı bir daha öyle bir şey yaşamadım şuan 32+5teyim şükür
Mavinin_kadini Serklajligebelik aralıklı oluyor her zaman olmuyor. Ama yinede korku içinde oluyorum. Bu zamana kadar siz hep yattınız mı ?
Susu_09 Mavinin_kadini hastaneden çıkmadan doktorum kontrole geldiğinde söylemiştim olabilir bı kaç gün dedi ben 3 gün yatarak yemek yedim şimdi oturarak devam ediyorum kaç haftalıksnz
Mavinin_kadini Serklajligebelik ben yemekleri kahvaltıyı oturarak yapıyorum. Hatta bazen oturuyorum. Yatmaktan sırtım ağrıyor
Mavinin_kadini Serklajligebelik batma yada ağrı hissi oturma ile alakalı olabilir mi? Yatsam da oluyor. Çok tedirgin hissediyorum. 24 haftaya gelmek bana o kadar çok zor ve uzun geliyor ki
Serklajligebelik Mavinin_kadini İşte bende o zamanlarda hiç olmadı ve ben hiç oturmadım çünkü , bi de öyle deneyin
Mavinin_kadini Susu_09 14 haftalık daha. Gebelik boyunca yatmam söylendi. Ancak sürekli yatmaktan belim ağrıyor. Bel fıtığıda mevcut. 10-15 dk oturup yatıyorum. Salı günü kontrol var doktor ne diyecek acaba