Gunesozby Kızlar sumuk gibi şeffaf renkte bişey aktı hala da az az akmaya devam ediyo altımı da islatti baya
DilarAsel Gunesozby bende de sümüksü beyaz sarı karışık birşey geldi ama çok şükür rahimde açılma yoktu hastanede alttan muayene oldum 34+4 günlüğüz
Gunesozby Nedir sizce korktum uzaniyodum ayağı kalktım birden altı lavaboya gittim sumuk gibi bişey aktı durup durup akiyo biraz kati bi şekilde
mucizemizibekliyoruzz Gunesozby büyük ihtimalle nişandır. Enfeksiyon yada mantar gibi bir şeyiniz yoksa. İlk kez başınıza geliyorsa nişandır. İlla herkesin kanlı gelecek diye bir şey yok beyazımsı da olabilir
Tostosunannesi DilarAsel Başlıkta arayarak buldum bu yorumu da canım bizde 34 haftaya girdik bugun ic camasirimda gordum normalde gelir hep ama bu onlardan farkli daha yoğun kivamda nedir acaba ya endiselendim simdi
Gunesozby Çok kötü sancılarım var gidip geliyo gece 12 den bu saate gözüme uyku girmedi çok korkuyorum nolur dua edin kızlar nolur
Annesininbalbocugu Gunesozby Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🏼 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Aminnn 🤲🏼